TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, September 10, 2012

OPEN HOUSE MERDEKA.......

Salam Semua.......

Semenjak anak-anak dah makin besar ni mulalah saya dan hubby rajin nak pergi open house raya ni, kalau dulu malas sikit. Cuti merdeka 3 hari berturut-turut ada jemputan undangan open house dan kebetulan hubby cuti dapatlah pergi....


1) Rumah Pak Lang Hubby Kemensah Height (31/08)



(tiada gambar tak sempat nak ambil ha..ha...)


2) Rumah Pak Cu Jeff  Hubby Kelana Jaya - (01/09) 





(MIL (tudung kuning) & FIL saya.........)


(hubby bersama adik (ateh)..........)


(adik ke 2 hubby bersama anaknya Danish........)




(sementara menunggu papa mama nak balik main dulu...)


(kejap kira, tengok sapa boleh duduk.....)


3) Rumah Member Baik Hubby Pulau Meranti, Puchong (02/09)



(first time datang dah banyak kali ajak......)





21 comments:

Ijah EmoTemo said...

bestnya pi open house! hihihi best part mkn je hihihi

Kakzakie said...

Sana-sini masih banyak open haouse Nur. Kakak rasa sampai habis syawal pun ada lagi agaknya..

:: Mrs.Eady :: said...

besttt nyer!

Jue @ Ibu 2F said...

Bestnya...jln2 ISI perut

Qhaifa Nur said...

Ijah EmoTemo -

seronok makan2 ni tapi banyak mana dapat diisi...

Kakzakie -

banyak undangan ya Kakzakie..rajin dgn tak rajin saja.....

Qhaifa Nur said...

Mrs. Eady -

lega sebenarnya dapat hadirkan diri.....

Jue @ Ibu 2F -

yang pasti perut kenyang...

Kesuma Angsana said...

time for jalan2 open house pulak yer

Qhaifa Nur said...

Kesuma Angsana -

raya dan rumah terbuka tak dapat dipisahkan..kan..

Fieza79 said...

di mana2 open house..mmg best jek rasa bila dpt undangan..haruss pegi..

AnneRaini said...

Betulla tunggu anak besar baru best jalan sbb sy skrg ni malas betul nak keluar..

Zana Adieyza said...

selagi belum habis syawal, selagi tu lah ada jemputan open house kan..

ieja amieja said...

seronok open house sana sini..makan aneka jenis mknan..yg seronok pastinya ank kan..akk byk lg jemputan smpai ujung syawal nnt

aanie said...

hohoho...kenyang...dah x payah masak dah kan kak....

norhidana said...

seronok mmg seronok kak, pastu akhir syawal timbang berat comfirm naik heheheh.. haru

Qhaifa Nur said...

Fieza79 -

betul..betul
selagi tak habis syawal open house sesaja.....

AnneRaini -

ha..ha...
bertahun tunggu...

Qhaifa Nur said...

Zana Adieyza -

setuju dgn zana......

ieja amieja -

memang anak2 hepi, kuar jenjalan saja..seronoknya byk undangan

Qhaifa Nur said...

aanie -

tak payah masak yup...
best2....

norhidana -

start bulan syawal confirm berat badan memang naik punya dana.....
time 2 rasa dah x best......

Tihara said...

open house mmg syokk sbb leh makan macam2 :)

Cikgu Ma said...

wah, sate....teringin nak makan...dh lama x makan sate...open house??? langsung x penah pgi sbb x da org jemput...huhu

MamaEma said...

dapur pun tak bersap kan kak..hehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhh ni baru betol g beraya sakan... :)