TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, September 13, 2012

MASIH SEMPAT LAGI.........

Salam Semua..........

Baru telefon Sek. Ren. Agama Saidina Hamzah nak tanya mengenai pendaftaran untuk tahun 1 dah dibuka atau belum, terkejut bila diberitahu pendaftaran sehingga 15hb Sept saja dan hampir-hampir penuh tapi masih ada 10 kekosongan lagi. Cepat-cepat telefon hubby minta ambilkan borang yang dibuka sehingga jam 11 pagi. Berdoa semoga Amzar diterima masuk sebab 2 abangnya belajar disitu juga.

Lepas zohor nanti opis saya ada buat kenduri tahlil nampaknya hari ini saya sibuk laaaa........
Tak sempat nak BW rumah rakan-rakan, apa-apapun terima kasih sebab sudi singgah sini nanti saya buat kunjungan balas.........






p/s - hubby sempat ambil borang, esok last hantar......alhamdulillah.

24 comments:

mama sara nur said...

assalam
suka tgk header...comel2 permata hati Qhaifa...

Ijah EmoTemo said...

insyaAllah..akan ada rezeki tu :)

ieja amieja said...

kmmg kena cpat tuh..takut x de kekosongan nnt..10 kekosongan tu pun sekejap org grab kan..
bereskan dulu apa yg patut..

Kakzakie said...

Uruskan Amzar punya hal sekolah dulu Nur. Kalau asing dgn abang dia pun rasa susah juga. Kalau satu sekolah kan senang.

:: Mrs.Eady :: said...

baik..baik..

AnneRaini said...

uish busynyer...

JaSSNaNi said...

lawa blog ni.. hitam putih cantek.. :)
salam perkenalan.. :)
>> saya pun baru submit borang pra-sekolah kat sekolah 30hb lepas.. tu pun last day submit borang.. harap2 anak saya pun dapat di terima masuk ke sekolah tu nanti.. :) tahun 2014 baru leh apply utk darjah 1 sekolah agama plak..

♥ ROS ♥ said...

Biasalah kak, kita ni mmg akan sibuk dgn anak2 jer :)

Qhaifa Nur said...

mama sara nur -

Wsalam.....
tq....
merekalah permata hati saya.......

Ijah EmoTemo -

insya allah, moga ada rezeki......

Qhaifa Nur said...

ieja amieja -

nasib baik teringat...ya allah macamana boleh lalai pulak....
selagi tak hantar borang tak puas hati lagi.......

Kakzakie -

Betul Kakzakie kena uruskan perkara itu dulu....
ralat saja kalau sebaliknya....
sana itulah satu sek. agama yg terdekat....

Qhaifa Nur said...

Mrs. Eady -

insya allah......

AnneRaini -

ha..ha... begitulah nampaknya...
sempat lagi BW ni hi..hi..

Qhaifa Nur said...

JaSSNaNi -

blog awak pun lawa juga...
salam perkenalan dari Qhaifa Nur jua..
30hb lepas, saya baru teringat...
sek. keb. dah selesai..
tinggal sek. agama yang lupa aduh....
sama sekolah ke anak kita ni....

ROS -

baru perasaan sekarang dah bulan sept....cepatnya masa berlalu...

BERT said...

smoga dipermudhkn urusn htr ank msuk skul nti ye hehe

lia said...

Adoiiii x daftar tadika anak sy lg...

Qhaifa Nur said...

BERT -

berdoa sangat tiada masalah......

lia -

lia, cepat daftar....

azieazah said...

Biasanya, jika parents sangat berminat dan menunjukkan komitment, pihak sekolah jarang menghampakan.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

uiii kena cepat kak.. kalo x... xdpt laa 1 sekolah ngan abgnyerr

MamaEma said...

Mujur sempat kak..dah hampir terlepas sgt dah tu

::NureeN:: said...

kita sama, x sempat bw dh hampir 2 minggu, ari curi2 kejap

Edy Fee said...

take time dlu.rehat2..kalau busy.ehhe

Nens Collection said...

hehe..kalo time bz ape pon xleh buatkan..;)

Tihara said...

header cantik lah :)

Cikgu Ma said...

saya tengah tolong isi borang online tuk adik naik form 1 =)

munna said...

baca entry akak ni... baru teringat munna pun tak ambil lagi borang masuk tadika pasti meya thn depan