TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, September 4, 2012

KASUT IDAMAN.......


Salam Semua.........

Sebenarnya dah lama cari kasut ini untuk my hero-hero, plan raya tahun ni nak cari juga. Ini kasut idaman hubby juga mana tak hubby ada sepasang dan alhamdulillah impian akhirnya tercapai........





(kasihan afnan saiz kasutnya tiada so ganti dgn kasut lain warna coklat.....)


Tak sabar-sabar nak pakai dipagi raya dan sungguh bergaya mereka..........







(seronok aeish tengok abang-abangnya pakai kasut baru.......)

23 comments:

Liza said...

sama la dgn anak2 akk, semua brg dia nk pilih sendiri, yg kecik tu pun dah pandai cari kasut tumit tinggi...bdk2 zaman skrg kan, pelik2....hihihii

Sue-Rya Qistina said...

budak2 zaman skang pandai betul memilihkan. mase kita kecik2 dulu, kasut n baju raya, mak abah yg tentukan. hehehehe

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/09/happy-birthday-kakak-today-is-your-day.html

amirah said...

uiyooo...bestnya...cantik

norhidana said...

seronok bdk2 zmn skrg nih kan kak... dulu2 dana pakai kasut all star gitu time sekolah je.... hehhehe

Fieza79 said...

pilih kasut anak2 ni kdg kita yg telebih bekenan..dorang punya pilihan ke lain jgk..frust!

♥ ROS ♥ said...

Sonoknyer tgk diorg semua bersemangat nak pkai kasut baru :)

Qhaifa Nur said...

Liza -

aiman dh lama nak kasut ni...org dh besar gitu nampaknya apalagi adik2 ikut juga nak yg sama.....
kalau tgk fesyen kasut sekarang takut kita dibuatnya.....

Sue-Rya Qistina -

betul tu Sue, kita dulu2 mak abah yg pilih...itu pun dh hepi sangat...sekarang dah lain....

Qhaifa Nur said...

amirah -

suka sangat akak tgk mereka bergaya...orang kata nampak handsome hik..hik..

norhidana -

kalau nk yg cantik dan berstail dana, harga tak ingat...

Qhaifa Nur said...

Fieza79 -

sbb tu Fieza kena bawa tuan punya banda yg pilih kalau tidak masam muka masing2....

ROS -

sangat bersemangat ROS...

eB said...

smart kasutnyer...
kami anak kecik2 lagi sng, kiter pilihkan, tapi aerish dh pandai nk bpilih sendiri.
kalox , x mo pakai. hu3

:: Mrs.Eady :: said...

tu dia...mcm mcm kasut ade zaman skrg ni :)

MamaEma said...

sorang dapat satu happy mereka..pandai anak-anak akak pakai kasut bertali

lieyalatif said...

WAHHH converse yeak kak....lieya suke tgk boy pakai kasut gini...mmg smart abis laa...kasut idaman gak mase sekolah dulu...tapi tu laa dulu mahal woooo.....sob sob sob

Qhaifa Nur said...

eB -

betul eB smart....
masih kecil ok lagi tunggu sikit hari lagi...semua nak pilih sendiri......

Mrs. Eady -

kalau bole semua nak diborong he..he....

Kakzakie said...

Nur.. anak dara Nur tu agak-agak terpikat juga tak tengok kasut abang-abang dia..

Qhaifa Nur said...

MamaEma -

tak tahu ngapa suka yg bertali...leceh sebenarnya...janji mereka hepi udah....

lieyalatif -

ala..ala converse juga...tu la barang sekarang mana ada yg murah...rebeh bahu dibuatnya......takat 1 tau 2 orait lagi ni 4...tercabut bahu hik..hik..

ieja amieja said...

zaman sekarang ni kene ikut selera dorang je..nanti bila kita pilih x ikut citarasa masing2 pun payah jg klu muncung sedepa kan..x ceria lak pagi raya

Zana Adieyza said...

budak2 memang suka kalau dapat kasut baru kan.. meriahlah jalan raya diaorang sebab pakai kasut baru!

anie said...

sukanye tengok pic2 kat atas tue...
moment tue sebenarnye best sangat..sebab anak2 happy..kita lagi double2 happy kan...

AnneRaini said...

ini kasut idaman anak ke idaman mak bapaknyer ni?hehehe

aanie said...

smart tu...

aeish xde geng kasut sama ek...

Kesuma Angsana said...

amboi gitulah anak2 skang ni ! pandai bergaya dah kecik2 pown

BERT said...

kemain lg bergaya anak2 akk ni hihi