TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, August 27, 2012

RINDUNYA PADA BLOG........





Salam semua dan selamat pagi.......


Terasa lamanya bercuti mana tak kira-kira 9 hari tuh, hari ni dah start kerja mood kerja masih kurang mood raya yang terlebih lagi............

Hari ni barulah dapat BW bersama rakan-rakan semula, mesti pelbagai cerita tentang raya dapat kita kongsikan  bersama....

Apa-apapun selamat kembali bertugas dan selamat untuk semuanya.......







27 comments:

SYANI said...

Sama la kita kak... Peram cerita seminggu baru nak citer dalam blog..

Anamarza Sue said...

Salam syawal, sama la lama jugak cuti berblog sbb cuti raya (^_^)

Fieza79 said...

fieza pun stat keje arini...lama sguh rasa nya cuti raya..

tk sbr nk kongsi citer2 raya kan..

::NureeN:: said...

betol2.. mood nk cuti raya jek kat walaupon jasad di opis hehe

Kesuma Angsana said...

samalah kita hehe

Cikgu Ma said...

selamat kembali bekerja...=)

♥ ROS ♥ said...

Btul2 ari ni mesti ramai update.. Xsabar nk bca :) hihihi

Aishah Jahirah said...

salam aidilfitri....lama cuti ni mmg rindu blog...:)

Kakzakie said...

Selamat kembali bekerja utk kita semua Nur. Kakak pun busy juga maklumlah hujung bulan pulak tu... tak apa kita buat cepat-cepat bagi setel semua baru lega nak berblog:)

Qhaifa Nur said...

SYANI -

tulah nak citer hr ini mood kureng..sok2 lah citer...

Anamarza Sue -

Salam syawal juga......

blog pun cuti raya juga...rindu rasanya pada semua.....

Qhaifa Nur said...

Fieza79 -

samalah kita keje ari ni juga...tak sangka lamanya kita bercuti......

pasti banyak citer punya kan..kan..

NureeN -

setuju tau NureN....

Qhaifa Nur said...

Kesuma Angsana -

semua lebih kurang sama aja kan..kan...

Cikgu Ma -

selamat bertugas juga...kerja tetap diteruskan.....

Qhaifa Nur said...

ROS -

ramai yg update citer....seronok baca kisah raya masing-masing.....dah tu berwarna warni....seronoknya.....

Aishah Jahirah -

salam aidilfitri....
nasib baik tak bersawang blog kan..kan...

Qhaifa Nur said...

Kakzakie -

kembali bertugas Kakzakie...tak sedap dah hujung bulan rupanya....pelbagai citer ada tak tahu nak mula dari mana aja....

Ijah EmoTemo said...

Hee..sama lah! Ijah hari Sabtu hari tu baru start blogwalking dgn update entri. itu pun sbb baru ada masa free hee..

selamat bekerja akak!!;)

lia said...

masih lemau he3

eB said...

eB msh dok engat rendang n ketupat nih. hik3

Liza said...

salam lebaran nur...akk pun tgh lemau jugak ni...hihihii

محمد رازيق said...

sama lah saya kak. tp lg kritikal sbb dah berbulan x update.hehe. selamat hari raya kak. salam kenal. free2 jmput singgah blog sy :)

aanie said...

mmg rindu blog...hehe...

td bgn pun mcm malas nak g keje...

Tentang Kita said...

selamat kembali bekerja

Batu Adventure said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

hazila said...

Salam,
Bila dah sibuk ziarah menziarahi memang tak sempat nak jengok blog pun. Baru nak mula panaskan enjin...

wahida said...

saya pun rindu kat blog saya kak...tapi nak update pasal raya, malas pulak...huhu...

MamaEma said...

modd raya masih menebal..samalah blog pun cuti raya...huhuhuhu

dwaty said...

tak puas cuti... huhuhuhu

Kunang-Kunang said...

Kak ani pun lama tak jengok blog apa lagi nak mengupdatekannya. Tak ada ceriya menarik.