TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, August 14, 2012

MAKAN LUAR........



Salam semua........


Sabtu lepas mak bawa cucu-cucunya kuar shopping ke Selayang Mall

Sabtu lepas juga selesai bab kemas mengemas dan mop lantai tinggal nak touch-up sikit-sikit saja punyalah penat satu badan, nak raya punya pasal. Plan petangnya nak balik rumah MIL di Puchong untuk berbuka puasa bersama tapi mak call ajak berbuka diluar nasib baik hubby sporting lepas selesai makan baru gerak rumah MIL




Nasib baik dah booking awal datang makanan sedia terhidang yang tak best dah sejuk hik....hik....hik........
Kami makan di gerai gelas besar sri gombak tiada tempat kosong semua dah full.









17 comments:

amirah said...

tempat penuh kenangan ni..masa belajar kat uia dulu...huhu

norhidana said...

kul baper akak sampai sana sampaikan lauk dh sejuk hehehhe...

♥ ROS ♥ said...

Mesti sonok bdk2 tu mkn luar.. Hihihi

Qhaifa Nur said...

amirah -

gelas besarnya tetap tak berubah...

norhidana -

kul 7.20 ptg...dari cini ke umah 15 minit aja...kurang best la...

Qhaifa Nur said...

ROS -

seronok dapat makan chicken cop....
tapi kena paksa juga sapa nk habis lauk yg byk nih.....

lieyalatif said...

tu le kak, kalo tak order kang lambat lak sampai, order awal plak sejuk jadinye...tapi takpe la kak...yg penting time bebuke mknn dah depan mate...kalo kene menunggu lagi mau perut dah keriuk2 hihihihi

Rai said...

risiko berbuka kat luar kan kak.. pihak restoren hidangkan awal sbb takut tak sempat nak hidang pada semua pelanggan..tapi pelanggan yang dapat order awal2 sangat tu dapat la makanan sejuk..

::NureeN:: said...

sedapnya.. hehehhe mcm x posa lak, pg td x jaga, so x sempat la nk sahur huhuu

hazila said...

Seronok berbuka beramai ramai. Selamat hari Raya Aidilfitri.

Kakzakie said...

Kalau tempat sedap biasanya mesti jadi tumpuan org utk makan Nur..

Tihara said...

wahh, best nya iftar ramai2 di luar :)

Qhaifa Nur said...

lieyalatif -

tak bole order meja kena order mkn sekali...tu yg cepat sejuk..masa smpai semua duk tunggu nk makan aja..

Rai -

memang gitu agaknya buka kat luar..semua nak cepat kalau tidak kena konplim....

Qhaifa Nur said...

NureeN -

kalau tak sahur lemau sikit badan...

hazila -

seronok juga...
selamat hari raya.....

Qhaifa Nur said...

Kakzakie -

sini memang femes, tu yg ramai orang..

Tihara -

sekali sekala.....lepaskan hajat mak juga....

lia said...

seronok buka ramai2... best berborak yg lebih kan he3

AnneRaini said...

baru sekali buka kat luar...kalau malas msk pon bungkus jer...

ummiarissa said...

makan luar niitulah risikonya...lauk semua dah sejuk...ye lah...waktu berbuka serentak,kena masak awal2 pesanan pelanggan kan...