TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, August 15, 2012

BAJU KOTAK-KOTAK..........


Salam semua......


Tak ada dalam planning pun baju kotak-kotak ni dan ia satu kebetulan. Baju Aeish yang warna merah tu saya beli awal manakala baju abang-abangnya dibeli oleh mak semasa keluar shopping baru-baru ni. Bolehlah dijadikan tema raya tahun ni




Raya tahun ni anak-anak meriah dengan persiapan raya mereka dari baju hingga kasut lengkap sudah. Hubby nak tema kami tahun ni berwarna warni so baju melayu anak ada yang warna biru, unggu, hijau dan oren

Aeish yang paling bergaya ada 10 pasang baju baru ditambah lagi pemberian dari mak dan adik perempuan saya. Tak sabar nak tengok gegurl sorang ni beraya sakan dengan baju baru........







(siap ada handbag lagi.....)



p/s - petang nanti lepas balik kerja terus bawa anak-anak jenjalan di Jalan TAR dan berbuka diluar apalah yang nak ditambah lagi tuh...............

29 comments:

lia said...

kak, confirm bertambah g baju raya anak2 kalau p jalan TAr he3

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waaahhh banyaknyer baju gegurl....

untung budak2 kan kak? hehehe

QueeN TerataI said...

sbb dia gegurl sorg tu yg byk je baju dia kan...

Nur Raihana Abd Rahim said...

baju kotak2 nampak ensem kalo pakai hehehe

norhidana said...

cantik2nyer... comel lah skirt munge2 aiesh tuh kak... suke tul

AnneRaini said...

sy tak jejak pun jalan TAR thn ni...teringin gak nak pergi tp takde masa dan mls nak berhimpit. Part cari parking yg tak larat tu

-Sara- said...

ewahh! henbek nk kutip duit raya kan! hihi

Qhaifa Nur said...

lia -

confirmlah lia...hubby akak mana bole tgk kalau bole semua nak beli...

C.M.A @ CikMoonAdnan -

tak sangka tahun ni banyak betul baju gegurl sorang ni...

budak2 paling beruntung....

Qhaifa Nur said...

QueeN Teratal -

setuju sesangat...excited betul..baju budak girl memang cantik2 belaka.....

Nur Raihana Abd Rahim -

memang nampak ensem...bergaya macam orang bujang.....

::NureeN:: said...

mmg meriah, sronok kan tgk anak2 hepi dpt baju raya...
nureen pon berbuka diluar, plan ke queensbay sbb nk carikan kasut hehehe

Qhaifa Nur said...

norhidana -

skirt tu dari vietnam...pemberian adik hubby...memang cantik nak cari padanan baju punyalah susah....

AnneRaini -

plan tak bawa mereka pun...family hari ini masing2 ada hal..kena bawa 5 orang juga......mudah dipermudahkan petang nanti......

Qhaifa Nur said...

Sara -

Sara...untung anak ramai ni, duit raya asyik masyuk saja hik..hik..
alhamdulillah juga.....rezeki anak2

Qhaifa Nur said...

NureeN -

meriah dan sgt2 hepi....
ada saja barang yg tak cukup kan NureeN...tu yg keluar mencari.......

Fieza79 said...

seronok soping baju anak2 ni...sedar2 baju sendiri lum soping..duit dh habis hahaa...

Cikgu Ma said...

kiut kalo tengok baju kanak-kanak...

salam aidilfitri =)

♥ ROS ♥ said...

Selalunya bebudak la raya sakan... Kita ni bju xder pun xpe.. Cntik hdbag die... :)

Tentang Kita said...

untung anak2 dapat bju cantik2......baju kotak2 tu saya suka...

lieyalatif said...

comel henbeg tu kak....ni kalo mia nampak ni sure meroyan nie mintak jugak ekekeekekeekk


** selamat hari raye maaf zahir dan batin buat akak sekeluarga....semoga lebaran kali ini lebih bermakna dan diberkatiNYA....

Acik Erna said...

assalam qhaifa beruntungnya anak dar sorang tu..banayak baju raya.

Mas said...

comei2 baju budak2 ni kan...
mas pun beli ikut citarasa anak2...he3

Kesuma Angsana said...

utk anak2 ye! KA nak ucapkan selamat hari raya, mohon maaf andai salah & silap selama kita berblogging ni ye

Qhaifa Nur said...

Fieza79 -

baju sendiri lupa pulak yup...memang gitu tiap2 tahun pun hi..hi..

Cikgu Ma -

baju sekarang cantik2 belaka...

salam aidilfitri.......

Qhaifa Nur said...

ROS -

lebihkan kat anak saja....
dahlah posa 1 bulan...tanda kita hargai mereka juga.....

Tentang Kita -

rezeki buat anak2 juga....

Qhaifa Nur said...

lieyalatif -

lieya, jgn beri mia tgk tau hi..hi..

salam aidilfitri juga lieya....

Acik Erna -

rasanya memang begitu kalau anak dara sorang kan..kan..

Qhaifa Nur said...

Mas -

tq...
ada abang, adik2 sure follow sama baju pun sama juga......

Kesuma Angsana -

semua demi anak2 KA......

maaf zahir batin juga....salam aidilfitri KA.....

KhaiRin : anies said...

boria tp x sm ;-)

MamaEma said...

trend baju kotak agaknya kak, kami empat beranak pun beli baju kotak-kotak kaler sama..huhuhuhu

mamasuri said...

wah byk nyer baju raya anak2 akak..
mesti meriah nak beraya ni..
sy ala kadar je kak..
simple2 jer..

selamat hari raya maaf zahir batin je kak..

eB said...

wahhhhhhh cantek2 sumer.. :)
kami bli baju rayer anak2 jerk. babah dier kasut 3 psg jer.
mama dier baju krg selai... anak? berpsg2... hu3...
janji anak settle kan? :)

" TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
semua rakan-rakan bloggers
yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakraban.

MAAF ZAHIR DAN BATIN. "