TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, August 1, 2012

ANAK BUJANG MASUK DAPUR......



Salam semua........


Beginilah gayanya bila anak bujang masuk dapur..........

Tak kisahlah macamana aiman nak buat janji kerja beres........








aeish pun nak tolong tumbuk bawang..............



p/s - lega rasa hati bila hubby mulai hari ini dah pindah KL (Jalan Ampang).....
kalau tidak ulang alik Cheras.................

31 comments:

MamaEma said...

siap berpsek..tkt percik masuk lada yer

Anamarza Sue said...

bagusnya anak teruna sudi tolong kat dapur, berspek hitam pun tak kisah la janji kerje beres

lia said...

wallaaaa caya lah aiman he3

lieyalatif said...

KEH KEH KEH ...protection mmg betul2 ni kak...kompom tak terpecik cili atau bawang heheeheh....

♥ ROS ♥ said...

amboi dia siap berspek nk tumbuk..hahha.. leh tiru nih :P

:: Mrs.Eady :: said...

tu diaaa pakai spekkk!

Acik Erna said...

salam qhaifa..anak bujang kalau dapat menolong didapur..seronok sangat kan

eB said...

ago go ah.... hik3

Aishah Jahirah said...

pergh...siap pakai spek tu...hehee

Qhaifa Nur said...

MamaEma -

sekarang dah tau bawang bole buat nangis hi..hi..

lia -

mula2 terkezut juga, kelakar pun ada...

Qhaifa Nur said...

Anamarza Sue -

nasib baik aiman tulun....
gelihati tengok........

lieyalatif -

konpom lieya selamat ni...

Qhaifa Nur said...

ROS -

selalu tutup dgn pinggan...la ni berspek bagai....

Mrs. Eady -

sapa tiru...sila..sila

Rai said...

tudiaa..siap cermin mata gelap.. nampak ke lesungnya tu..hehehe..

AnneRaini said...

yang penting nak menolong...bagus.

Sue-Rya Qistina said...

wah..kemain lg tumbuk bawang kai spek. hehehe

anie said...

hehehe..sungguh bergaya..xkisah janji boleh tolongkan...

KhaiRin : anies said...

mak aiii bakal menantu sapa la ni yek ;-)

ieja amieja said...

bakal chef2 malaysia nih..

amirah said...

hihihi...rajin tolong...si kecik tu pun nak tolong juga ye

QueeN TerataI said...

rajin anak bujang masuk dapur yer.. hope nnt anak bujang Queen pun rajin gak tolong di dapur.. :)

e!ya said...

blh buat calon menantu nieh..

Qhaifa Nur said...

Acik Erna -

salam...
aiman ni suka betul tulun kat dapur tapi selalu gak marah dia hik..hik

eB -

ago..ago la eB...

Qhaifa Nur said...

Aishah Jahirah -

anak2 sekarang.....

Rai -

bila perasaan aiman pakai spek cepat2 snap...kelakar rasanya.....

Qhaifa Nur said...

AnneRaini -

betul tuh....

Sue-Rya Qistina -

ni baru sorang, ada 4 lagi..mcm2 fesyen nanti.....

Qhaifa Nur said...

anie -

senang hati bila tgk aiman bole masuk dapur.....

KhaiRin : anies -

nanti mama buat pilihan.....

Qhaifa Nur said...

ieja amieja -

ramai dah chef kat m'sia ni...

amirah -

aiesh jgn ditegah nanti nangis saja, nak tlg juga....

Qhaifa Nur said...

QueeN Teratal -

skrg laki/pompuan kena msk dapur...

e!ya -

bole sangat ni...belajar pandai dulu hik..hik

azieazah said...

Bagus
la tu, sekurang2 walaupun anak lelaki, tp boleh dididik turun ke
dapur... mujur dia tak guna plastik serkup kat kepala. Hehehe

Wani said...

salam kak.. rajin tul anak teruna dah boleh kat dapur siap berspek.. kena latih anak laki ni kat dapur .. senang hati mama .. hihi..

Tina Othman said...

untung mama

ummiarissa said...

rela ke nak tumbuk tu atau kena paksa...he he he..pakai spek bagai...