TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, July 2, 2012

SARAPAN DI THAQWA.......

Semalam kami sarapan pagi di Restoran Thaqwa Sri Gombak. Menurut kata mak disini banyak pilihan makanan, ialah mak kan selalu makan sini dengan adik lelaki saya sebab tu mak tahu  .........

Pilihan menu yang kami order........







(ini wajib order oleh anak-anak milo tabur )



(tuan blog punya tau maggi goreng )







(tosei pun ada )



(afnan punya roti tisu - semua tumpang makan.....)


p/s - pagi dah makan banyak tengahari malas masak, malam baru makan hik..hik...

17 comments:

ct rahani said...

sy paling suka roti tisu.. rangup je kan.. hehe..

Kakzakie said...

Kerana kakak lapar sekarang nie Nur.. nampak maggi goreng pun terliur...

Sue-Rya Qistina said...

maggi goreng tu nmpk sgt menarik! :D

KhaiRin : anies said...

ms arwah makcik ada, dia slalu ajk mkn kt sini

Sufia Mahzan said...

Milo tabur *lap air liur*..

Qhaifa Nur said...

ct rahani -

sangat rangup...afnan pun hairan rotinya tinggi macam gunung...

Kakzakie -

try makan..ramai kata best...
biasa2 saja mungkin bukan fev kita...

Qhaifa Nur said...

Sue-Rya Qistina -

nampak memang menarik...
itupun tak habis makan...

KhaiRin : anies -

lalu saja tak pernah singgah...
rupanya besar restoran ni...macam2 ada...

Qhaifa Nur said...

Sufia Mahzan -

apa yang best tak tahu nampak ceroi aja...tapi cash mahal...

Cho Zila said...

budak2 suka roti tisuni... samalah anak2tu suka sangat mengorder bab menghabiskan emaknyer juga...

MamaEma said...

kedai mamak erkh...

Cinta Misteri said...

Wahhh tinggi btul roti tisue nya..

eima said...

my fav restoren mamak ..... heeeee

♥ ROS ♥ said...

Milo tabur.. Sedappnyer ;)

*salam pkenalan.. Bru dtg n follow blog akk ni :) lpas ni saling kenali :p

ummiarissa said...

saya tak pernah makan maggie goreng..rasa macam nak try masak je..

Tihara said...

x pernah lg makan roti tisu...sedap nama restoran ni :)

Nuwairani Ismail said...

nani pernah makan kat sini. kalau makcik mcm malas nak masak, so, di sinilah tempatnya...

Tina Othman said...

terliur tgk milo tabur tu