TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, July 10, 2012

POTRET AIMAN, AZEEM & AMZAR......


Lukis potret mereka masa pergi floria baru ni sama ke, anak-anak beritahu lainlah mama gambar kita orang nih...lebih kurang samalah gitu....

Kasihan gambar afnan dan aeish tiada sebab pergi lewat.......


















siap limined + tawar menawar RM 35/=

tinggal nak beli frame saja nih...

24 comments:

wahida said...

wow!! menarik tu!! murah pun murah...

eB said...

cantek. framekan ker?:)

AnneRaini said...

cantik lukisannya...hrga pon ok.

lia said...

berbaloi la kak utk RM35...

sy teringin buat selama ni tp ingtkan mahal he3

QueeN TerataI said...

QUeen teringin sgt nk buat gambar potret mcm nie.. :)

e!ya said...

menarik suke tgk..tinginn gak nk buat nnt ;)

lieyalatif said...

ehh best le kak...ade lak tu iras....tingin nak buat gak .....tapi nak suruh lukis tang muke tu bagi nampak kurus sikit hiihi

Qhaifa Nur said...

wahida -

memang murah, kena beratur lagi ikut turn...

eB -

cantek, nanti nak frame...

Qhaifa Nur said...

AnneRaini -

cantik juga...

lia -

bila ada event gitu murah kalau tidak mahal juga...

Qhaifa Nur said...

QueeN Teratal -

Nur pun teringat juga....bole tengok puas-puas gambar sendiri...

elya -

sekarang ramai orang lukis potret ni, kena pandai cari aja....

Qhaifa Nur said...

lieyalatif -

iras2 ada nak perfect tak boleh lah...nak kurus gemuk semua boleh diubah hik..hik..

Kesuma Angsana said...

cantiklah lukisan tu ! sgt2 iras wajah anak2 u tu

MamaEma said...

pernah buat karekator camni..tp sorang-sorang kat Melaka..satu RM 15 tak silap..tp tak tergantung sehingga sekarang,,huhuhu

Hanis Azla said...

cantiklah.. klu cukup semua adik beradik mesti lagi best kan..

norhidana said...

cantik... mmg ada iras2,... harga pun boleh tahan la kak... kire murah gk...sbb bt masa tu gk kan... msti lg 2 bradik tu jeles kn

ct rahani said...

cantik kak.. teringin jugak nak wat camnih.. pastu framekan letak kt wall rumah.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Nur...cantikkk.Dapat gak buat kenangan ketika brkunjung ke Floria ya.

amirah said...

menariknya..boleh gak wat kenangan nnt

New Hope said...

salam,

35! boleh tahan

KLIK PA TIDAK CEKAP

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sangat cantik..harga pun ok..~

LiLy @ MumMyQiStInA said...
This comment has been removed by the author.
Huda said...

sukalah karikatur ni..kalau nak tau kan kak, suami saya nak sangat kita 4 beranak ni ada karikatur sendiri..konon nak gantung kat bilik..murah ek, RM35 je..

miloais milo said...

cantik tu nokkk!

Pink Lavender said...

makneng follow sini
jom follow makneng