TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, July 10, 2012

FLORIA 2012 KAMI.....


Floria 2012 yang bertemakan bougainvillea (bunga kertas)

Anak-anak pergi dulu dengan mak dan adik-adik saya, saya pula keluar rumah jam 5 petang hubby kerja. Tetap nak pergi juga lebih-lebih lagi hari tu opening dia.......




Tak dapat nak terjah semua floria ni penat  berjalan kaki dah lenguh-lenguh anak-anak lagilah semua dah tak bermaya. Orang memanglah ramai. Jam 7 malam hubby dapat tempat duduk yang cantik betul-betul menghadap bunga api, dapat lihat dengan jelas sekali perarakan bot berhias malam tu. Apalagi bersantailah kami semua hingga acara tamat sekitar jam 11 malam......

































sebahagian gambar kami tak dapat masuk semua banyak tuh.........



p/s - * pagi ni amzar pergi rombongan ke kilang vitagen dan pusat sains, tahun lepas mak ikut kali ni biar dia berdikari pula........

* pagi ni juga THE STAR datang opis temuramah bos, masuk suratkhabar bos kita lah.....

8 comments:

Kakzakie said...

Untunglah siapa yg dapat pergi sana. Kakak jauhlah Nur. Kalau dpat pergi mesti banyak boleh beli pokok bunga kan..

QueeN TerataI said...

QUeen yg dekat pun x pergi tau.. suasana sesak2 ni mmg kurg minat nk pergi.. nk menempuh jem tu yg x sanggup.. penat satu hal juga.. hehehe

AnneRaini said...

hehe sy yg dok putrajya pon tak pergi...tak larat sbb ramai org. tgk tv jekla.

KhaiRin : anies said...

sedih thn ni x dpt jengah Floria waaaaa

Qhaifa Nur said...

Kakzakie -

Nur pun tak beli bunga datang tengok2 aja, yang ditunggu bunga api...

QueeN Teratal -

kalau difikirkan tak sanggup tempuh jem...bab bunga2 hubby minat just follow aja...lebih lagi bonsai

Qhaifa Nur said...

AnneRaini -

dekat pun tak jejak...orang ramai pening sikit...

Qhaifa Nur said...

KhaiRin : anies -

tahun ni best dari tahun lepas...

MamaEma said...

tak pernah pergi pun...huhuhu