TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, July 4, 2012

04/07/2012.....BESDAY AMZAR 6 TAHUN


Bulan julai, bulan yang dinanti oleh amzar. Dari bulan lepas lagi amzar dah ingatkan saya masa besday dia nanti jangan lupa belikan jajan nak beri pada rakan-rakan tadika. Mana taknya seringkali amzar bawa balik jajan besday rakan-rakan.......

Hari ini 04/07/2012 besday Qhaifa Nur Amzar Bin Khairul Anuar 6 tahun dan segala kehendak beliau telah papa dan mama tunaikan, sukanya dia........







Malam tadi sesi bungkus jajan pun bermula, anak-anak mama kalau bab ini memang rajin, sambil bungkus sambil makan.............










Apa-apapun mama berdoa agar amzar menjadi seorang anak yang soleh, bijak dan terus cemerlang dan cemerlang lagi...amin

41 comments:

Tina Othman said...

happy birthday

moga membesar jadi anak yg sihat, kaya & berjaya

eima said...

semoga berjaya dunia akhirat nak .....hepi besday amzar

Sue-Rya Qistina said...

happy birthday amzar. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. amin.

anak kita sebaya la kak. tapi anak saya muda 2 bulan dari anak akak. hehehe

http://suriaqistina.blogspot.com/2012/07/5-tahun-10-bulan.html

anie said...

happy bzday amzar...
semoga jadi anak yang baik..

bab2 camtu budak2 memang suka..maknye lagi double suka kan..hihihi

:: Mrs.Eady :: said...

wah wah wah...seronok nyer!!

Qhaifa Nur said...

Tina Othman -

tq...
amin, amin buat amzar...

eima -

moga berjaya dunia & akhirat....tq

KhaiRin : anies said...

HAPPY BIRTHDAY AMZAR!

Qhaifa Nur said...

Sue-Rya Qistina -

ada anak sebaya amzar...
tq Sue......

anie -

bab gini memang anak2 suka..
ringan sikit tugas mama..

ummiarissa said...

saya pun biasa buat macam tu,time harijadi anak saya beli coklat,gula-gula,keropok...kemudian bungkus sikit2...beri pada rakan2nya...budak2 asal ada hadiah sikit macam tu pun diorang seronok...happy birthday Amzar ke 6 tahun..

Qhaifa Nur said...

Mrs. Eady -

memang seronok, riuh rendah jadinya..

KhaiRin : anies -

mekasih....

ibundo said...

happy birthday amzar. Anak-anak ni memang seronok kalau dapat bawak jajan birthday untuk dikongsi dengan kengkawan.

liemaopurut a.k.a ana said...

alhamdulillah..dah meningkat setahun lagi usia amzar. semoga menjadi anak yang baik yea. happy birthday amzar ;p.

~~~>nak jajan jugak ;p

Qhaifa Nur said...

ummiarissa -

first time buat kat amzar...
abang-abang nak juga utk besday mereka...kenalah buat juga..

ibundo -

betul tu, sebenarnya nak kongsi besday dengan kenkawan...

Qhaifa Nur said...

liemaopurut a.k.a ana -

alhamdulillah, meningkat umur amzar...kejap dah besar

Fieza79 said...

wahh wahh hepy nya amzar impian dh dipenuhi....rajin semua menolong packing kan jajan ye..

Qhaifa Nur said...

puas sudah buat amzar...dapat hadiah jajan kat kengkawan...

Nurul Aznil said...

AsSalam,

sama birthday dgn me! yay!

Happy Birthday Amzar

QueeN TerataI said...

happy birthday amzar.. semoga menjadi anak yg soleh mentaati perintah ibubapa, mentaati larangan dan suruhan Allah SWT dan rasulnya.

lieyalatif said...

selamat hari lahir amzar...jadi anak yg soleh dan bijak yeak sayang....

Zana Adieyza said...

happy birthday amzar.. semoga terus membesar dgn sihat & bijak yer..

tun_telani said...

happy belated bday amzar.. semoga menjadi anak yg soleh ^^

Jaa said...

happy birthday amzar.. wah, yang lain2 confirmler suka bab bungkus2 tu..hehe

aanie said...

hepi besday amzar.....comey je posing...

miloais milo said...

heppy birthday amzar!

pipi bulat!

AnneRaini said...

Happy besday Amzar..semoga jadi anak yang soleh dan menyenangkan ibu bapa..

Qhaifa Nur said...

Nurul Aznil -

amzar ada geng....
hepi besday....

QueeN Teratal -

tq....

Qhaifa Nur said...

lieyalatif -

tq lieya....

Zana Adieyza -

tq zana...

Qhaifa Nur said...

tun_telani -

amin..amin...

Jaa -

excited yang lain....
first time bagi jajan kat kengkawan...

Qhaifa Nur said...

aanie -

tq.....
bab posing memamg comey...

miloais milo -

tq...
bulat pipi amzar yup...

Qhaifa Nur said...

AnneRaini -

tq....

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi belated besday amzar...
rambut spike tu, macho abes.. hehehhe

munna said...

happy birthday buat Amzar.....

MamaEma said...

happy birthday boy

::FAIZ:: said...

comel

Hpy bday

Anamarza said...

Happy besday, sama bulan la ngan acik beza hari je :)

Adylia Qarissa said...

semoga jadi anak yang baik ;p

♥ ROS ♥ said...

happy bday :) sonok dia sambut bday..jd anak yg baik yer :)

wahida said...

hepi belated beday amzar...

hensemnya dia buat rambut pacak...

fieda said...

happy belated besday...wah..rambut pacak tu...dulu masa anak2 saya sekolah tadika kitaorg pun wat paket2 jajan gini..seronok dorang kan..

ct rahani said...

hepi birthday amzar.. semoga amzar berjaya dunia akhirat yer.. :)

Kesuma Angsana said...

hepy birthday .. luv from untie KA yek!