TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, June 11, 2012

THANK YOU LIA (DIA+AKU+KAMI......)



Aduh malasnya nak buat kerja hari ni, mana tak dah 6 hari cuti itulah sebabnya pun......nasib baik tak bersawang blog ni......apapun kerja perlu diteruskan

Nak ucap thank you buat Lia sebab GA fm Sarawak telah selamat diterima, cantiknya burung kenyalang ni...

Terus lekat di frezer buat koleksi yang tak seberapa ni.......








23 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

best nyer..

Salwa said...

Dah banyak dah tu kat fridge. :D I pun tengah mengumpul.

mamyharraz said...

cantik.
sy pun pengumpul fm.suka tgk koleksi bertambah :)

Sue-Rya Qistina said...

bestnye! saya pun suka kumpul FM..baru ni pun dpt FM dari krabi. hehe :D

eima said...

wahhh ...jgn kate ko lemau ..aku pun sama

KhaiRin : anies said...

tahniah..x lama lg penuh la fridge tu ya kak

aanie said...

lepas ni tambah bagi penuh peti ais....

fm yg i love malaysia tu dpt masa beli biskut kan?? hehe...sy pun ada...

Qhaifa Nur said...

Mrs. Eady -

malu nak tayang, ciput aja...

Salwa -

sekarang ada semangat nak kumpul balik hik..hik..

Qhaifa Nur said...

Mamyharraz -

kumpul FM memang cantik, pelbagai ada...

Sue-Rya Qistina -

seronok kan..kan..

Qhaifa Nur said...

eima -

samalah kita...lemau aja

KhaiRin : anies -

kalau rajin memang penuh...

Qhaifa Nur said...

aanie -

kebetulan sama pulak...
seronok dapat tambah FM...dapat pulak dari rakan blog rasa bersemangat pulak......

lieyalatif said...

comey kak...bertambah laa koleksi di esbok akak....meriah dah hah dgn FM....

Qhaifa Nur said...

lieyalatif -

betul tuh lieya comel sangat...
bertambah 1 lagi koleksi FM akak.....

mamasuri said...

comel2...byk dah tu fm nyer...besh2...

Qhaifa Nur said...

mamasuri -

baru nak belajar kumpul hik..hik

JunAina said...

Peti ais Jun langsung tak leh lekat2 nanti datang budak kecik tu hangkut bawak balik rumah dia, nak ambik balik tak sampai hati...:(

norhidana said...

best3...kumpul2 sampai penuh fridge ngn FM kak

QueeN TerataI said...

fridge sya kecik dan rendah kalau letak FM ni mmg jd mainan anak jela.. oleh itu ada FM duk simpan lam laci

Kakzakie said...

Tambah koleksi FM Nur... seronok kan:)

amirah said...

waa...rezeki..

Nuwairani Ismail said...

kite baru stat setahun kumpul fridge magnet ni. tapi x byk pon lg

MamaEma said...

banyaknya koleksi..

lia said...

sungguh saya x perasan n3 ni kak...

Alhmdlh da selamat sampai...