TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, June 19, 2012

AZEEM.....8 TAHUN


Selamat hari lahir buat seorang lagi anak mama tersayang QHAIFA NUR AZEEM BIN KHAIRUL ANUAR. Sekejap saja azeem dah 8 tahun, besday azeem 17/06/12 tapi asyik kena sakat saja sudahnya menangis..

Besday cancel laa......kek yang maksu buat tak jadi tau dan macam-macam lagi....














(tq mak su sebab buat kek azeem, oreo cheese cake sedap sangat.....)



(semoga azeem jadi anak yang soleh dan boleh jaga adik-adik yang lain...)



20 comments:

lia said...

3rd pic tu dia nanges ker kak?

acik lia aminkan doa mama Azeem & semoga sentiasa d berkati Allah, InsyaAllah...

anie said...

mau xnanges kalau cancel bzday..cake xde plk tu...hehehe..comei je...

anyway hapy bzday dear..semoga jadi anak yang baik n pandai ok...

Sue-Rya Qistina said...

happy birthday azeem!
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya.

hari ni birthday mak saya :)
http://suriaqistina.blogspot.com/2012/06/selamat-hari-lahir-mak.html

Nuwairani Ismail said...

macam ramai je besday 17jun ni. semoga azeem jadi anak yang soleh

norhidana said...

sambut ngn family terdekat pun best... kek tu mmg nmapak sgt mengiurkan kak.. sedapnyer...

semoga azeem jd anak yg soleh n mendgr ckp ye

Kakzakie said...

Happy Birthday Azeem... takmo nangis-nangis lagi. Kena kuat ye sayang...

lovely said...

happy b'day Azeem.

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

heheh besday boy kene sakat ye..cian dia
nmpksdap la kek tuuu
hepi 8th besday azim..

Qhaifa Nur said...

lia -

sekarang ni azeem kalau kena sakat sure nangis...

anie -

maunya tak nangis bila dengar semua cancel...suprise untuk azeem aja..

Qhaifa Nur said...

Sue-Rya Qistina -

mudah-mudahan begitu hendaknya...tq Sue

oh ya besday mak Sue..
selamat hari lahir....

Nuwairani Ismail -

moga azeem jadi anak yang soleh....

Qhaifa Nur said...

norhidana -

makan dengan ahli keluarga terdekat saja...oreo cheee cake tuh memang sangat sedap hik..hik...

Kakzakie -

tq Kakzakie..memang pun kuat sebab boiboboi ..

Qhaifa Nur said...

lovely -

mekasih...

rose -Ibu Rafiq dan Aishah -

kek memang sedap, tak cukup sebenarnya hik..hik

tq wish kat azeem.....

SYANI said...

Happy birthday Azeem..
Sedapnya kek tu..

miloais milo said...

happy birthday azeem....
heols sebaya ngan my son - abg ajim rupanya...

Qhaifa Nur said...

SYANI -

tq....
sedap juga..

miloais milo -

tq...
kalau gitu memang sebayalah...

amirah said...

happy besday azeem...sedapnya kek azeem tu

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hpy birthday azeem

Woooowwww kek itu sungguh mengiurrrrkan... Nakkk...nakkkk.. Hehe

LYAfrina said...

eyh.nangis ke tu??
or terharu?? heheh

happy birthday...
moga bjaya d dunia n akhirat

wahida said...

hepi beday azeem...

semoga panjang umur dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...

sedapnya kek oreo cheese tu kak...yummeh!!

fieda said...

happy besday boy..kek tu mmg nmpk sedap..