TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, May 8, 2012

SUBTERRANEAN JOURNEY & WATER PLAZA.....

Disebabkan faktor umur amzar, aeish dan afnan tak dapat sertai hubby dan abang-abangnya dalam pengembaraan subterranean yang cukup menyeronokkan ini. Apalagi menangis dan tak nak beranjak amzar dari situ.......










Nasib baik ada staff yang baik hati benarkan saya dan anak yang lain terus masuk dan tunggu hubby dalam kapal simulator dalam pengembaraan ini. Kami dibekalkan dengan cermin mata 3D setiap seorang dan dapat rasai suasana sebenar berada dalam laut dan masuk hutan......






Sekarang saya dah tahu kat pusat sains ni ada water plaza, anak-anak kita semua boleh mandi kat sini...punyalah syok mandi sampai nak balik dah tak mahu...












13 comments:

Fieza79 said...

lahai..seronok nya tgk...alangkah best nya lau dpt bwk anak masuk sini..huu

Sue-Rya Qistina said...

haih..bila la saya bole sampai ke pusat sains ni ye..nmpk sgt best.. :D

mama maman aka yana said...

seronoknya...:)

anie said...

aik aritu gie pusat sains xde pulak subterranean journey tue...baru ke sis....macam best je

Kakzakie said...

Seronoklah adik dpat ikut si abang kalau tak memang menjeritlah... apa lagi dapat mandi-manda siapa tak suka..

norhidana said...

seronoknyer kak... dhla tak ramai org... kt swiming pool tu pun lengang je... msti seronok budak2 tu

lia said...

wahhhh suka nyer tgk water plaza tu...

lieyalatif said...

seronoknye .....mmg budak2 hepi ni...kite tgk budak2 hepi pun kite pun hepi kan...rase puas dpt buat anak2 gembira...tapi tak dpt join tu yg leceh tu..kene bertabah tunggu dieorg abis ekekekeke...takpe2 lain kali pergi dah leh masuk dah ...dah cukup umur heheheeheh

miloais milo said...

budak2 kan... kalo jumpa air - kolam renang semua ni... memang payah le nak balik...

KhaiRin : anies said...

bla org tua yg msk/ main terasa mcm knk2 ribena hehehe

ct rahani said...

anak2 kalau dh jupe air memang susah la nak di ajak balik.. hehe..

ieja amieja said...

salam..
budak2 klu dpt main air mana maunye nak kluar..naik biru tgn nnt baru lah puas..

AnneRaini said...

water plaza tu baru lagi ke? taktaupun kat situ ada tempt mandi2..