TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, May 9, 2012

LEGA HATI SAYA AMZAR DAPAT KE TIMES SQUARE....


Sabtu lepas Amzar terpilih antara 5 pelajar ke Times Square untuk sertai pertandingan mewarna anjuran Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, janji jam 7.30 pagi semua  pelajar mesti berkumpul di Pejabat Wilayah Kemas, Kg. Batu.....lepas subuh saya terlelap pulak pada hal dah set 2 hp untuk alarm.....tup, tup, tup jam 7.40 pagi baru saya tersedar apalagi semua jadi kelam kabut dibuatnya...

Nasib baik hari jumaat saya sempat ambil no hp cikgu nur hidayah....terus call cikgu sempat lagi katanya minta hubby hantar amzar kat sana ...rupanya 8.30 pagi pun bas tak bergerak lagi....



Dalam hati punyalah risau janganlah amzar terlepas bas sebab amzar excited nak ke sana....lega bila dengar hubby kata bas masih ada lagi..alhamdulillah

Jam 3 petang ambil amzar kat Pejabat Kemas bersama barangan cenderahati dari penganjur, saya tanya apa yang alang warna katanya 'tong sampah'...........















p/s - dengarnya tadika kemas nak bawa pelajar ke terengganu untuk bertanding...boleh ke amzar pergi tuh...

12 comments:

KhaiRin : anies said...

wah, jd wakil negeri ka? hebat! hebat!

Fieza79 said...

mujur tk tlepas kn..lau tk kesan dia..

msti mlonjak suka dpt gi rmai2 dgn kwn2...

lia said...

Alhmdlh... kot x mesti Amzar frust...

kak, jauh nyer nak lepas Amzar ke t'ganu...

Qhaifa Nur said...

KhaiRin : anies -

belum ke tahap itu lagi...doa-doakan lah..

Fieza79 -

nasib baik...kalau tidak mesti salahkan diri sendiri punya..

lia -

teganu..boleh ke...

AnneRaini said...

kdg2 kite tak sedar yg kite dah terstop alarm tu..nasib baiklah sempat...hehe

syariza09 said...

sib baik x terlepas bas. banyak gak hadiah yg dapat tu yer....

kalo parents dpt ikut g Terengganu, ok la tu kak.

Tentang Kita said...

pertandingan mewarna tong sampah? elok jgk bosan tgk tong smpah warna itam jer

Sue-Rya Qistina said...

bagusnya tadika kemas anak akak ni..anak saya pun tadika kemas jugak, tp aktiviti luar setahun sekali je buat..sukan pun xde, ape pun xde..rase menyesal pulak anta anak kt tadika tu..kesian anak saya sbb dia sgt aktif, dia suka benda2 camni..

fieda said...

jauhnya dh nk ke tganu tu..

fieda said...

jauhnya dh nk ke tganu tu..

Liza Razak said...

seronok amzar boleh dpt goodie bag..mcm2 ada dalam tu

norhidana said...

bile ada hl pnting blh lak terbangun lmbt yek kak, nsbla masa tu bas msh lum jln lg, kalu tertingal lah comfirm amzar melalak 1 hari... heheheh

mcm2 jugak saguhati yg dpt yek kak...msti seronok amzar