TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, May 25, 2012

RUPANYA KAU...........


Ngapalah bila jalan berbunyi je kereta ni, hubby berhenti juga tengok tapi ok saja. Kebetulan masa hantar servis baru ni member hubby nampak ada paku kat tayar bekalang sebelah kanan.

Kalau gitu dah 3 minggu kau paku duduk melekat kat situ, sekarang dah cabut dan tampal tapi hati tetap tak best juga walaupun hubby kata ok tak ada apa-apa tu........





p/s - bukan apa cuti sekolah nanti nak berjalan jauh sikitlah insya allah.......moga semua ok.

13 comments:

norhidana said...

amboi2 besarnyer paku tu kak.... dana pun kalu kete rasa lain mcm pastu ada bunyi2 msti dh cuak... sbb tkt jd apa2 masa kite jauh dr umah

Qhaifa Nur said...

norhidana -

tak terfikir paku pulak...
nak tukar tayar elok lagi...tu yang rasa tak best...

eima said...

seb baik tak bocor time akak bw kan.. klu tak berpeluh la nk tgu org betuikan ...hehehehe

Qhaifa Nur said...

eima -

nasib baik..kalau tidak berkampung ditengah jalan haru biru hik...hik

*SiRibenMerah said...

happy holiday :)

miloais milo said...

kalo dah tampal - ok lah tu beb...
jangan risau....

dan selamat bercuti ye...

Qhaifa Nur said...

SiRebenMerah -

hepi weekend juga...

Qhaifa Nur said...

miloais milo -

kalau dah kata gitu taklah risau...

selamat berhujung minggu......

syariza09 said...

aar kan, kita ni pompuan, mmg rasa xlain mcm kalo bertampal2 ni

Acik Erna said...

salam Qhaifa..insyaallah tak apa dah tu..moga selamat perjananan pergi dan balik

ainnoraini said...

Nak bercutii...wahh...bestnyee...
nak gi mana...

Mimy Hamid said...

nasib sedar awal kak...bahaya gak tayor ni..nanti jalan kurang angin ke pancit ke lg bahaya

Sue-Rya Qistina said...

besarnye paku tu..bahaya la kan jalanraya skang ni..mcm2 ade..better akak g check kt kedai tayar..biasanye dorg akan bukak paku tu then check kuar angin ke x, diorg akan guna air+buih sabun..

ape pun, semoga semuanya selamat ye.. :)