TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, May 28, 2012

AMZAR DAPAT LAGI HADIAH.......



Jumaat lepas Amzar dapat hadiah lagi dari cikgu. Kali ini dari cikgu Anis pula. Ada Amzar gi tau saya rupanya betul........




Hadiah dari cikgu Anis untuk pelajar cemerlang lagi. Murid 5 tahun 3 orang dan 6 tahun 3 orang juga yang dapat........Alhamdulillah semoga Amzar terus cemerlang lagi.....










p/s - setiap setengah jam mesti call anak-anak kat rumah, lega sikit sebelum kuar kerja dah masak nasi goreng + ayam goreng untuk mereka bertiga, hari ni nenek tak ada pergi melaka.......

15 comments:

Fieza79 said...

msti kjap2 nk col tnya apa la dorang bt kt umh kan...

:: Mrs.Eady :: said...

waahh...seronok la dia kan :)

QueeN TerataI said...

tahniah amzar.. semoga menjadi anak yg bijak pandai serta soleh.

Zana Adieyza said...

semoga Amzar terus membesar dgn bijak hendaknya.. sukanya dpt hadiah kan..

anie said...

wah congrats dear.....pastikan tiap2 tahun dpat good student tau....

Qhaifa Nur said...

Fieza79 -

sudah semestinya....

Mrs. Eady -

begitulah nampaknya.....

QueeN Teratal -

insya allah...

Qhaifa Nur said...

Zana Adieyza -

selalu beri kata peransang kat amzar ni...mungkin dah rezeki amzar

anie -

tq...insya allah

Kakzakie said...

Tahniah Amzar...

Cuti sekolah memang rasa asyik nak call rumah aje kan...

Qhaifa Nur said...

Kakzakie -

tq...

betul tu Kakzakie, sekurang-kurang kita tahu apa yang berlaku.....

ct rahani said...

tahniah amzar.. beshnya dpt hadiah.. hehe..

Qhaifa Nur said...

ct rahani -

moga amzar terus berjaya hendaknya...amin

norhidana said...

taniah amzar....

Qhaifa Nur said...

norhidana -

mekasih....

Teratak Hami said...

tahniah amzar... kalau anak saya mesti suka sebab dapat angry bird

aimaniman said...

tahniah..

cikgu sekolah rendah rapat2 dengan anak murid sebab anak murid cute2 dan baik2 kann..