TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, April 13, 2012

MASUK FUN FAIR LA......



First time  saya masuk fun fair begitu juga dengan anak-anak demi memenuhi hasrat mak yang nak bawa cucu-cucunya ke sini saya ikutlah.....fun fair sri gombak

Masuk rumah hantu dulu, 2 x pusing  tak takut lagi tiba-tiba keretapinya berhenti keluar 'hantu'  habis diusik badan kami, menangis semua anak takut nasib baik tak ada yang pengsan...memang seram 











Lepas ni turn anak-anak main pula....









Sebelum balik singgah kat gerai ni bagi anak-anak merasa tangkap itik dan dapat hadiah masing-masing








p/s - nasib baik tido malam tak mengigau......

20 comments:

norhidana said...

dh lama sgt3 tak penah pg fun fair kak... msti seronok kan pg ngn anak2... rumah hantu? last pg masa sekolah rendah n sampai skrg tak teringin nk pg lg heheheh
dsr penakut

MamaEma said...

dah lama juga tak masuk funfair..mahal sangat tiket sekarang ni...hehehe...

siap pegang-pegang hantu tu..isssh, bahaya tu

ieja amieja said...

assalam..
lamanya sy x g bwk ank tgk fun fair..wal hal pekan berdekatan selalu jgk ada f.fair ni..sekali g x cukup rm100 buat ank2..semua nak di cubanya..kene yg freex pe jg kan..

KhaiRin : anies said...

rajin akk sekeluarga g fun fair.. sesekali berhibur kn...

LYAfrina said...

alahai...seronoknyer..
kalo ada sini gak..sure asya pon asyik ajak ke sini

Hanis Azla said...

bestnya pergi funfair.. akak pun baru bulan lepas bawa anak2 pergi funfair.. tp rumah hantu tak masuk.. he..he.. takut.. klu pergi funfair, laju aje duit habis kan..

Wani said...

hihi sampai usik badan "hantu" tu .. kalau lah hantu yang real sungguh .. mau pengsan sume ki3.. bestnya bawak family g jalan2 kat fun fair ni

Qhaifa Nur said...

norhidana -

masuk rumah hantu paksaan dari hubby la ni..memang seram malah menakutkan...seronok gak

MamaEma -

masuk free...
bab main mamang guna duit yang banyak..

ieja amieja -

pergi pun mak yang ajak, kalau tak masuk masuk sini...sedar tak sedar habis gak kat 100...

Kakzakie said...

Budak kecik masuk rumah hantu tak apa Nur. Kalau macam anak kakak dah remaja memang abang tak bagi bimbang 'hantu' ambil kesempatan...

Qhaifa Nur said...

KhaiRin : anies -

cuci mata kata orang gitu..
suka- suka aja..

LYAfrina -

seronok juga tapi ramai indon hik..hik..

Hanis Azla -

lepas ni takut pulak nak masuk rumah hantu...
memang lajupun duit yang kuar..

Wani -

wani,

mula2 rasa nak pengsan juga...nasib baik semangat kuat hik..hik..hik..

Qhaifa Nur said...

Kakzakie -

betul tu kakzakie takut hantu ambil kesempatan bukan bole caya sekarang...

datang ni pun suka-suka kakzakie..mak yang ajak..kalau tak tak sampai pun hubby bukan suka..

syariza09 said...

sampai nangis ank2 kena usik ngan antu yer..fun fair tu nampak meriah

lia said...

saya x pernah t'ingin nak masuk umah hantu ha3 dasar org penakut mmg gini la ;)

hazila said...

lama tak ke fun fair....

munna said...

seronok juga pergi fun fair ni...kat sini dah lama takde fun fair mcm ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hsbd ila mmg sika pg funfair

dwaty said...

Saya pun dah lama x gi fun fair... Kalu p pin rumah hantu x kan masuk punya... Takut... Hehehe

Tihara said...

tempat ni kalau bawak2 budak2 memang seronok la diorang kan.. :)

liemaopurut a.k.a ana said...

sekali sekala pegi fun fair memang sonok kan...;p

Mimy Hamid said...

ngan akak sekali terjoin funfair..hehehe..kat ner kak sri gombak ke?? giant samudra dah takde kan