TEMAN ALAM MAYA KU......

Saturday, April 7, 2012

JADI AJK PULAK..............






Pagi tadi ada meeting yang pertama tahun 2012 kat tadika amzar. Hati berbelas bagi nak pergi tau tidak lagipun opis tutup hari ni, betul cakap hubby apa nak fikir lagi semua anak - anak dah besar inilah masa untuk kita buat semua itu demi mengetahui perkembangan anak - anak disekolah. Kalau dulu mungkin tak ada masa sebab anak masih kecil lagi.....

Dah pergi baru tahu rupanya ramai ibu - ibu yang datang umur tak kurang beza dengan saya 30 an dan rakan - rakan lama ha..ha...ha...apa lagi semua otak gila - gila dan banyak cakap. Masing - masing tak nak jadi AJK last - last pengerusi majlis buat keputusan siapa yang hadir hari ni automatik jadi AJK seramai 10 orang....aduh dah terkena apalagi kalau ada meeting jangan lupa datang ha..haaaaaa....

Yang best bulan mei nanti ada lawatan untuk anak - anak kita orang dan semua di minta beri pendapat mana anak nak  pergi...cepat fikir.....




p/s - esok ada sukan gabungan parlimen batu bagi tadika kemas, dengarnya ada 19 tadika yang bertanding....mesti meriah kan..kan...kan..


6 comments:

Tihara said...

saya kalo rombongan je mesti teringat cameron hiland..haha :)

Salwa said...

Lawatan semestinya kena selitkan ke tempat akademik. Petrosains semestinya. Hehe.

Zana Adieyza said...

wah, jadi AJK ni mesti kena aktif kan..

Sue-Rya Qistina said...

nak xnak kena aktifkan diri kan klau dh pegang jawatan ni..hehehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

pergi petrosains kak.. best3.. hehe

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

kalau dah jd ajk automatik nak kena disiplin & rajinkan diri dtg meeting.. tak boleh nak mengelak lagi.. hehe...