TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, April 9, 2012

BESDAY FIL & ANNIVERSARY SEKALI...



Urusan hari ahad memang padat sekali mana taknya saya duduk di padang hampir 7 jam dari  8 pagi untuk sukaneka zon parlimen batu tadika amzar, hadiri reunion bersama rakan - rakan hubby di restoran berdekatan dengan wangsa walk jam 4 petang pula dan selepas itu menuju pula ke bandar nusaputra puchong untuk raikan besday FIL En. Taha Mohamad serta anniversary FIL & MIL juga. Buat majlis simple aja kiranya makan anak beranak gitu




Kalau nak tahu usia mak saya dan FIL sebaya...dah 61 tahun rupanya....SELAMAT HARI LAHIR ABAH KE 61 TAHUN & ANNIVERSARY  KE 39 TAHUN JUGA...













14 comments:

- dieyana - said...

tu, pulut kuning makan dgn rendang ya? terliur! ^_^ selamat hr lahir fil, n hepi eniverseri juga utk fil+mil Qhaifa nur...:-)

LYAfrina said...

slamat hari lahir buat fil..moga dikurniakan ksihatan y baik2 saja..amin

Sue-Rya Qistina said...

selamat ulangtahun kelahiran ke 61 dan selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 39 buat mereka..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki serta diberi kesihatan yg baik hendaknya..amin :)

Sue-Rya Qistina said...

selamat ulangtahun kelahiran ke 61 dan selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 39 buat mereka..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki serta diberi kesihatan yg baik hendaknya..amin :)

Tihara said...

best nye kek, yg tu jugak menarik perhatina saya :)

btw happy anivessary n happy besday :)

che mid said...

Alhamdulillah.. panjang umur ke dua mereka, nampak sihat walafiat lagi..

Qhaifa Nur said...

dieyana -

rendang ayam masakan orang nogori...
tq dieyana ....

LYAfina -

amin..amin..amin begitu jua hendaknya...

Sue-Rya Qistina -

tq..tq...tq...
thn ni tambah 1 cucu dan coming soon bln okt ok...

Qhaifa Nur said...

Tihara -

secret resipi lagi mana tak sedappp...

tq..tq..

che mid -

alhamdulillah....moga diberi kesihatan yang baik..minta dipanjangkan umurnya...

Mimy Hamid said...

hepi besday FIl akak

KhaiRin : anies said...

happy beleted birthday utk FIL akk

Salwa said...

bestnyer de pulut kuning! :D

lia said...

meriah sungguh... dan yg penting anak2 ada utk mak-abah...

Zana Adieyza said...

pulut kuning tu sgtlah menggoda selera zana.. sedapnyaaaaaaa...

happy birthday & anniversary for them!

norhidana said...

hepy bday n anniversary utk Fil n MIl akak.... nmpak msh kuat lg...
sambut ngn family pun dh rasa best sgt kan...rasa dihargai...