TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, April 30, 2012

AFNAN...4 TAHUN

Semalam 29/04/2012 sambut bufday Qhaifa Nur Afnan 4 tahun. Kek sponsor dari adik saya nampak special sangat, bila potong rupanya kek rainbow. Rasa teruja sangat sebab selalu tengok kat blog rakan-rakan aja akhirnya saya dapat rasa kesedapan kek rainbow nih...thank you adik





Saya beritahu pada afnan...afnan dah masuk 4 tahun dah besarkan nanti mama belikan botol air baru ganti botol susu nak tak...

Leganya hati bila afnan kata nak..nak.nak...so nanti mama belikan 









19 comments:

Huda said...

Happy Birthday Afnan, kek tu buat ke beli kak?

Acik Erna said...

happy birthday afnan..

ct rahani said...

happy besday afnan.. sedapnya kek rainbow.. :)

Wani said...

assalamualaikum....

selamat hari jadi untuk Afnan ya dah 4 tahun dah .. dah x boleh hisap botol susu dah ni hihi... semoga menjadi anak yang soleh ... nanti kena jaga mama elok2 ya :)) .tergoda tengok kek tu kak.. alahai x mencuba lagi bila nak baking kek ni hihi

lia said...

Happy 4th Birthday, Afnan...

Kakzakie said...

Happy birthday Afnan.

Nur... kakak rasa botol baru itu di ank juga tapi bila suruh berhenti hisap botol susu mesti dia tak sanggup kot hihi...

Qhaifa Nur said...

Huda -

mekasih...
kek tu adik akak buat sendiri...

Acik Erna -

tq....

ct rahani -

tq...
akak pun tergoda dengan kek rainbow...payah rupanya nak buat...tq buat adik saya

Qhaifa Nur said...

Wani -

tq wani...
sebenarnya tengah dok fikir ayat macamana nak berhenti suruh hisap botol so ada idea semalam....

lia -

tq..lia

Kakzakie -

tq..Kakzakie

betul tu..botol baru nak juga sure yang lama pun mau...kena pujuk betul2 nih..

miloais milo said...

happy birthday buat afnan....

nampak sedap jugak kek rainbow tu...
*tetiba rasa nak makan kek pulak*

~Siti Hajar~ said...

Hpy Bday Afnan...

Wah! cantiknyer kek, nk sikit blh..???

Bgs la Afnan setuju nk tukar botol, anak sy dah 7 thn tp xleh tinggal lg botol susu, entahlah xtau nk buat apa dah yg si adik plk dah 4 thn tp masih bf..huhu...mcm2kan...hehe

Fai Shaklee said...

happy birthday afnan! :) nama sama dgn adik sepupu fai...

anie said...

cantiknye kek...
happy bzday boy....4 years...

Nuwairani Ismail said...

bestnye dapat kek rainbow...kite ni kalo nk makan kek rainbow kene buat sendiri...xde org nk sponsor pon...huhuh...

hepi besday buat afnan..semoga menjadi anak yang baik...

inazamri said...

hepi bday afnan.Saya pun tak penah mkn kek rainbow.

Tentang Kita said...

happy birthday Afnan ke-4.

johari said...

Happy besday. semoga panjang umur.

Tina Othman said...

happy belated birthday afnan

kek rainbow tu nampak sangat menarik

norhidana said...

epy belated bday afnan... good boy tul afnan kan senang nk pujuk suh bnti gune btl susu...

adik akak mmg pandai bt kek yek... untung tul, kek tu pun mmg nampak sedap sgt...

- dieyana - said...

tak pernah mkn kek rainbow, tentu sedap eh...bestnya domino tu....hepi besday Afnan! :-))