TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, April 27, 2012

ABC MEMANG SEDAPPPP......

Baru ni goreng ikan senangin bersos kicap ABC. Ini gara-gara iklan Chef Zam kat tv lah....terus beli nak rasa betul ke sedap.........





Dah masak sedapnyaaaaa, tak rugi saya beli....anak-anak siap kaut sosnya lagi...

10 comments:

che mid said...

Salam. Kita pun nak beli ABC gak la.. tapi kita setia dgn pak Bilal..

Fieza79 said...

rasa nak pi cari gak satu botol hehee...

Qhaifa Nur said...

che mid -

salam...
dah setia sure tak bole berpaling tadah nih hik..hik..

Fieza79-

beli jangan tak beli...

liemaopurut a.k.a ana said...

oo sedap ker?? nak try la nanti. selalu gak tengok iklan abc saus manis ni.tp x pernah terlintas nak try. herm bole la cuba pasni ;p

Liza said...

mmg sedap yer, anak akk pun dah bising suruh beli kicap tu...

fieda said...

saya pun nk kena cari gak sebotol ni..terliur tgk iklan syanie tu..

Qhaifa Nur said...

liemaopurut a.k.a ana -

bila hubby puji sure sedappp ha..ha..

Liza -

biasa budak kalau tengok iklan yang best sure minta punya..

fieda -

godaan dari syanie....

Tihara said...

sedapnya nampak pekat...manis kan..den nak torai lah :)

Tina Othman said...

oh tak penah try lg, nanti boleh lah try

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tgok pun nmpak sedap