TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, March 21, 2012

SELAMAT HARI LAHIR MAK

19/03/2012 besday mak yang ke 61 tahun. Saya dan adik - adik raikan mak di Havina Seefood Ampang tempat ni dekat dengan Hospital Ampang Puteri pada sebelah malamnya. Sementara tunggu makanan sampai makan sate dulu dan mak dapat hadiah dari adik





Tak sabar nak tengok apalah hadiah yang dapat nih











Mak dapat h/p nokia tu...lepas ni boleh calling - calling selalu, apalagi cucu - cucu mak sibuk nak pinjam h/p nenek, mana bole ni nenek punya ok....inilah menu yang kami pesan malam tu










" SELAMAT HARI LAHIR BUAT MAK TERSAYANG SITI RAHANAH DAHALAN "

SEMOGA MAK DIPANJANGKAN UMUR, MEMPEROLEHI KESIHATAN YANG BAIK DAN BERBAHAGIA DI SAMPING ANAK CUCU TERCINTA

21 comments:

Sue-Rya Qistina said...

selamat hari lahir buat mak akak..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. :)

Kathy Tuah said...

selamat hari lahir buat mak akak..*mak akak sungguh comel ^^

Afida said...

wahhh....sungguh meriah yer..mesti nenek pun suka sangat kan..bila semua dapat kumpul camnie kan :D

::Akak jemputlah ke blog saya::

KhaiRin : anies said...

slmt hr lahir mak cik
wah dpt hp tu

Tihara said...

selamat hari lahir untuk beliau..kasih ibu sampai ke syurga.. :)

Qhaifa Nur said...

Sue-Rya Qistina -

terima kasih...
begitu juga doa kami..

Kathy Tuah -

comel..comel..comel
tq..tq..

Afida -

memang semua hepi time tuh...
mak lagilah bertambah hepi...

nanti akak singgah..

Qhaifa Nur said...

KhaiRin : anies -

tq...
tak sangka mak dapat hp yek..yek..

Tihara -

kasih ibu sampai ke syurga...

fieda said...

selamat hari lahir makcik..semoga diberikan kesihatan yg baik..

Kunang-Kunang said...

Selamat hari lahir buat mak QHAIFA NUR, semoga diberikan kesihatan yang baik dan bahagia selalu.

Seronok yer dapat bawak mak makan2 macam tu.

ainnoraini said...

wah dpt hp baru..
selamat hari ulangtahun semoga sihat selalu...

aanie said...

selamat hari lahir makcik....bestnya dpt celebrate besday mak....

makanan nampak macam sedap tu...

Mimy Hamid said...

hepi besday makcik best pasni leh la anak anak calling

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

happy birthday utk mak cik.. hehhee

waa bestnya...dapat henpon laa... :)

lia said...

hepi besday makcik....

cucu2 bukan main x sabar nak tgh nenek dpt adiah apa yer he3

norhidana said...

selamat hari lahir makcik...

wah2 bestnyer dpt hadiah enpon...pasni senang nk ngaco mak yek

QueeN TerataI said...

wah.. meriahnya.... selamat hari lahir makcik...

miloais milo said...

selamat hari lahir buat mak uols...
bahagia - anak2 dah besar2 belaka...

anie said...

wah,,bestnye dapat hp...mesti mak sis lagi sonok sebab anak2 anak disisinye sekali masa bzday tue kan...

tiba2 rindu mak kat kg..huhuhu

e!ya said...

dapat hp best tue lps nieh selalu laa call cucu

munna said...

selamat hari lahir buat makcik...semoga dikurniakan kesihatan yg baik dah murah rezeki selalu

Adylia Qarissa said...

semoga dipanjangkan usia dan diberikan kesihatan yang baik..