TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, March 27, 2012

SARA 1 MALAYSIA




Petang semalam En. Izat dari Maybank Sentul Raya call....permohonan SARA 1 MALAYSIA saya telah lulus. Alhamdulillah, syukur..........





So pagi tadi dah sign aggrement aaaaaa.....lega rasanya, langkah terakhir yang perlu saya lakukan tadi adalah buat pengesahan cip melalui I/C kita, nasib baik boleh baca butiran diri saya walaupun cip saya ada bintik - bintik hitam lagilah bertambah lega dan lega, kalau tidak sure kena hold dulu SARA ni sehingga kita tukar I/C baru, satu hal pulak nak ke JPN.....

Kini saya tunggu pihak bank call semula untuk collect buka akaun........apapun ini semua rezeki untuk anak - anak tersayang

14 comments:

bonda dadif aka akish said...

lame dak tgu??..kite pon ade apply gak..tp sampai la nih takde ape2 respon..

=)

lieyalatif said...

alhamdulillah...rezeki tu....ramai yg dok pohon tu....

Kunang-Kunang said...

Mudah2an mendapat manfaat darinya.

Fieza79 said...

alhamdulillah...nma nya rezki tu..

~Siti Hajar~ said...

sy gak xde rezeki, 2x bt rayuan tp xlayak jgk...huhu

Meh banje sy...hehe

Cho Zila said...

tahniah dapat gak kan.. syukur Alhamdulillah... gunakan sbaik mungkin..

Qhaifa Nur said...

bonda dadif aka akish -

ada mohon gak..adalah rezeki tu nanti..

lieyalatif -

alhamdulillah...rezeki, rezeki

Kunang-Kunang -

begitulah hendaknya..

Qhaifa Nur said...

Fieza79 -

alhamdulillah juga..
rasanya rugi kalau tak masuk...

Siti Hajar -

iye 2x mohon tetap tak dapat...
mungkin dari banyak sudut mereka nilai kot..

Cho Zila -

mekasih....
insya allah...

wahida said...

Alhamdulillah..rezeki anak2...

Sue-Rya Qistina said...

alhamdulillah kak..rezeki anak2..saya pun nak try apply nnt..dah amik borang, cuma belum isi je lagi.. :)

norhidana said...

camne nk dpt sara 1 malaysia nih kak? dana tak berapa paham... hehehe mls nk google lak...

alhamdulillah rezeki anak2....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alhamdulillah.. rezeki anak2 :)

Mimy Hamid said...

kak nak mohon gak la...kena bawa apa ke

MamaEma said...

tak apply pun..