TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, March 26, 2012

RAMLY HALAL MART SDN BHD

Penduduk taman saya dapat jemputan dari pihak Ramly Burger untuk bacaan yassin dan doa selamat di kilang mereka di IKS Mukim Batu. Ia sempena majlis kesyukuran ke atas produk mereka yang dilanda masalah sebelum ini dan kini telah pun selesai





Saya pergi pun untuk nak daftar kad keahlian yang diberi percuma hari itu saja. Sempatlah menjamu selera menu yang disediakan petang itu. Makan kambing bakar lagi nasib baik tak pening kepala hik..hik..hik





Petang itu juga pihak ramly lancarkan Ramly Halal Mart, ini memudahkan kita membeli pelbagai produk mereka tak payah pergi pasaraya....malah dapat diskaun lagi















inilah produk ramly yang saya beli hari itu

23 comments:

Kakzakie said...

Ialah tak lama hari itu kan product dia dilanda gossip dikatakan ada campuran khinzir...

Kalau tempat kakak dia buka cawangan alanglah bagusnya...

nanonano said...

byk gler eh produk ramly ni,
bagus la, bukan senang nk jumpa bisnes bumiputra yg maju cmni,

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

bagus ye ramly buka martnya sendiri.. senang boleh beli setempat jer... harap akan ada lagi cawangan seterusnya di tempat lain pulak...

Mama Ema said...

wah, makin senanglah nak beli..

Qhaifa Nur said...

Kakzakie -

tu yang adakan doa selamat tu...biasalah adat orang bisnes dengki memang banyak hik..hik..

seronok masuk kedai mart nih..beras pun ada...

nanonano -

memang banyak produknya...

MaDiHaA a.k.a Ratna -

dengarnya banyak lagi tempat akan dibuka...senangkan

ct rahani said...

sy pun suka beli nudget ayam tempura ramly.. sedap drpd jenama lain.. klu ader ramly mart kt jb kan best jugak.. huhu..

Qhaifa Nur said...

Mama Ema -

senang jugalah...

Qhaifa Nur said...

ct rahani -

suka juga tempura ramly..
minta2 sampailah mart kat jb nanti..

norhidana said...

wahaaa bestnyer tu kak... kt bhg mana tuh kak dia bukak mart nyer?
dana suke bebeno ngn barangan ramly nih...dr dulu lg kalu daging beger dia mmg sedap... skrg nih sume frozen dr ramly mmg best.... bestnyer kalu dpt supink2 kt situ kn...
banyak akak memborong yek

aanie said...

perghh, byknya stok.....tu bape hari blh habis tu?? hehe...

biasa kalo ramly sy suka daging burger dgn nuget dia tu je....yg lain xpenah try lagi....

Hanis Azla said...

penuh troli juga membeli.. kat tmpt akak pun ada ramli mart juga.. cuma akak yg boleh berkesempatan nak singgah..

ameris said...

ari tu saya ada jugak terbaca pasal ramly burger x halal. tergezut jugak sbb slalu beli mince meat si ramly nie.

syukur semua dah selesai...

mamyharraz said...

bestnya kambing bakar :D

suka sgt produk ramly nih..kalau start membeli mmg mcm2 je nak..hotdog lah begerlah naget semualah sedap :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa untung laa sape duk area situ... senang je nak dapatkan produk ramly yg mcm2 tue..

Mimy Hamid said...

akak ni duk area umah sy ni...sy duk KP2 kak...dapt gak jemputan makan makan Datuk Ramly ni

KhaiRin : anies said...

best tu kak bleh pnjm kad tu nnt? hehee

azieazah said...

Tumpang bangga dengan kemajuan dan kegigihan bangsa kita berniaga dan jadi kaya. Dugaan itu sebenarnya menguji kesabaran dan boleh menginsafkan agar tidak terlalai.

Bestnya burger!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam fauziah..klu g ziarah anak kat asrama lalu lalang kat kedai Ramly ni tp xpernah lak singgah..
Tingin gak nk singgah tp..bkn kiter yg drivekan :D

fieda said...

wah..bestnyer kalau area sini ada jugak..

fieda said...

wah..bestnyer kalau area sini ada jugak..

munna said...

seronokya ..beli dirsct dari kilang mesti dpt harga istimewa kan

Tihara said...

sedap kan barangan RAMLY berger ni...tp besele org berjaya ni ramai org dengki kan

lieyalatif said...

wah menariks nie....tu le kat bangi pun ade satu...tapi kan lieya ni jahat sikit, rajin gak compare ngan harge lain...nape kat ramly sendiri harge tgi sikit ...kat mydin tu lieya tgk harga dgg burger die pun rendah.....tapi tu laa geram tgk produk2 dieorg bersusun dlm tu..rase nak cube semua nyeee....hihihi