TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, March 29, 2012

JUMPA SITI BUKAN SAYA TAPIIIIII................


Hubby ke alamanda sabtu lepas untuk jumpa mak dan abahnya. Saya dan anak-anak tak ikut sebab hubby pergi dari opis beliau. Kebetulan pada hari tersebut dato siti launching produk terbaru simplysiti bila hubby call suruh teka siapa yang dia jumpa katanya dato siti apalagi menjeritlah saya, bestnya dapat jumpa live apalagi minta hubby tangkap gambar dia untuk tatapan saya he..he...he








Punyalah ramai orang kata hubby bukan nak beli pun tapi datang untuk ambil gambar beliau siap bertolak - tolak lagi hubby pun terkena tempiasnya....orang popular memang begitu lebih-lebih lagi dato siti







p/s - produk simplysiti belum try lagi....ok  kot????????

16 comments:

AnneRaini said...

wah dpt jumpe artis popular tu...

Mimy Hamid said...

wah kemain excited yer jumpa dato ct...

norhidana said...

hehehe biasalh kak, mana yg peminat setia tu msti nk jumpa nyer... kalu cam dana nih... kalu lh terserempak n kebetulan takde org lain mungkin ada lah amik gmabar tp kalu nk beria2 tidak lah kot...

ada membe kata ok ada yg kata tak ok, simplysiti nih ikut kulit gk kak... cube lah kak,mana tau ok

Kakzakie said...

Org dah ada nama begitulah Nur. Supporting juga suami Nur ye... tolong ambilkan gambar.

Kakak pun tak pernah guna produknya lagi

Kunang-Kunang said...

He he, orang terkenal jadi tarikan di mana saja pergikan!!

Sufia Mahzan said...

Hmm..agaknya mcm mane ye produk SimplySiti. Tak pernah cuba :)

Salwa said...

orang kate make up dye not bad. I dah cube acne gel and scar treatment dye. Berkesan gak. *tetibe promote. ^_^"

QueeN TerataI said...

kalau suami saya mmg x daptlah gambar ni.. hehehehe

munna said...

munna pakai bedak produk dato ct ni ...ok rasanya .....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe..dapat snap gambar dari jauh je laa yerk

LYAfrina said...

hihi..idola malaysia ni..mmg la berebut klo leh tgk dpn mata kn

Norzie hany said...

Saya minat sgt Dato Siti Nurhaliza...tp blm pernah tgk live.

wahida said...

ramai kata produk dia bagus kak...kawan2 saya pakai lah, tapi saya pulak jenis tak boleh tukar2 produk, sbb kulit sgt sensitif...huhu...

Tihara said...

haah laa ada siti..saya tgk harga produk dia leh tahan..saya pakai silky girl jer..huhu :)

ieda said...

dia dah tembam sikit kan ..
akak punn x pernah try .. takut x sesuai ... dan lebih selesa dgn yg lama ;)

MamaEma said...

tgk sini cam kurus jer dia...mom ema pakai produk ini..sesuai dengan dia