TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, February 15, 2012

SEMUA KERNA BEG YANG COMEL NI.....



Kerna beg yang comel ni kami semua terpaksa Q untuk makan, pandang sana sini semua tempat duduk penuh terpaksa berdiri hampir 20 minit

Kerna beg yang comel ni kami dapat masuk tv 9 dan tv3 (entah ada entah tidak berangan kot) almaklumlah pengantin kawin dengan anak datuk




Kerna beg yang comel ni anak - anak siap tambah ABC 4 kali

Kerna beg yang comel ni nak juga tengok pengantin tapi dapat tengok yang lelaki je yang perempuan bertapa atas pelamin nak tunggu tolllll.......tak boleh tunggu lama sebab aeish tinggal kat umah cian dia......






Yang pasti memang cantik dan comel beg ni......

28 comments:

qemaishak said...

Comel je goodies bag dia, leh wat beg makeup tu kak..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Nur..mmg comel,berbaloi berdiri 20 minit & menunggu lama.Yg pasti perut pon kenyangkan..:D

misya said...

goodies cantik

Fieza79 said...

comel nye gudis beg...berbaloi gak tu..hehee

Mama Ema said...

comel..memang sanggup pun tunggu..hehehe

LYAfrina said...

mmg cntik la...

mama tim said...

wah skang goodies bag kenduri kawen mmg cute n cantek2 kan..

nanonano said...

sape pengntin kak? mcm org kenamaan je?

norhidana said...

alololo mmg cantik n comel beg nyer... sesuai letak tepon ngn duit skit bwk gi sana sini...

heheheh mana gmbr pantin nyer kak

lieyalatif said...

cantik sgt..cute jek....riben kecik tu penaik seri beg tu sebenarnye tu....

Aishah Jahirah said...

ini goodies bag ye...cantiknye la goodies2 sekarang ni...kalau saya letak syiling..hehee

miloais milo said...

goodie bag - comel banget

cuba citer - pehal banyak sangat sebabnya tu...

ieja amieja said...

disebabkan beg comel ni jg blog ni bern3 kan..huhu

lia said...

wallaaa.... mmg comey sungguh beg ni....

Qhaifa Nur said...

qemaishak -

memang comel pun goodies...
beg makeup bole juga...

azatiesayang -

salam..
memang berbaloi....

misya -

betul..betul

Qhaifa Nur said...

Fieza79 -

sebab goodies nilah pergi jugak, kelakar kan..kan..pengaruh dari my mom gitu

Mama Ema -

iya, sanggup tunggu...

LYAfina -

tq...

Qhaifa Nur said...

mama tim -

setuju, buah tangan utk tetamu dah makin kreatif sungguh, ada je idea nak buat..

nanonano -

tu lah yg hairan siap ada tv datang...
tapi pengantin laki tu memang hamsem huk2...

norhidana -

memang fikir nak letak tepon..
x de gambar kamera tak bawa, tak terfikir nak ambil guna hp...

Qhaifa Nur said...

lieyalatif -

aha..aha la riben tu penyeri beg..

Aishah Jahirah -

ramai cakap goodies cantik...suka, suka

miloais milo -

betul tu, banyak sungguh sebabnya semua kerna goodies nih...

Qhaifa Nur said...

ieja amieja -

kerna ada citerlah, kita semua berhai malah bersalam jua....

lia -

wallaaa...memang cute betul..

fieda said...

mmg kiut giler la...

munna said...

mmg cantiklah bag goodies bag tu... munna klu gi kenduri mmh buah tangan lah yg d nanti-nantikan...

ummiarissa said...

isi apa dalam tu?memang cute..

Qhaifa Nur said...

fieda -

kiut serta comey..

munna -

betul..itupun yang kita semua nanti2..

ummiarissa -

nak tahu apa isi dalamnya sebiji telur pindang...

aanie said...

dpt sorang satu ke kak? untunglah.....

::NureeN:: said...

mmg comelpon :) nak jgk

ct rahani said...

memang comel pun.. x sia2 tngu lama2.. hiks..

Queen said...

alooo...comel!

Wani said...

salam kak ternampak goodies bag yang comel .... macam blh pergi buat melaram dah ni hihi ... wani x blh betul tengok benda2 yang cute macam ni