TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, February 8, 2012

MASUK CARREFOUR KEPONG....



Tercapai jua hasrat nak beli gobok ni ( bahasa saya - book shelf  la) pening rasanya bila tengok barang - barang bersepah kat rumah nih. Pergi giant mahal, carrefour murah so carrefour kepong jadi pilihan saya

First time masuk carrefour kepong lenggang betul tempat ni, senang nak pilih barang kalau gini







gelap tangkap pun waktu malam


Sebelum balik singgah di Coolblog banyak betul pilihan, kalau bole semua nak dibeli.....
Mammaroti pun sedap lebih kurang macam rotiboy rasanya.........















beli 5 free 1.....tq

Tak sangka masa kemas barang saya jumpa buku yang tengah popular sekarang 'ombak rindu ' dan apalagi layanlah.....




17 comments:

KhaiRin : anies said...

nk buat mini library ke kak?

yana halim said...

macam nak belikan jugak untuk Amsyar. Tapi x beli-beli pulak. Tengah ushar2 oven konon2...hehe

norhidana said...

betul tu kak, kalu dh ada gobok ke rak2 gini yg sepah2 tu blh ilang heheeh...sbb tersusun skit kn...

terliur nengok air2 kt coolblog tu... wah2 ada paparoti mamaroti pun ada yek

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa layan novel ombak rindu yerkk..hehehe

hmm btol ke mammaroti rasanya lebey kurang rotiboy? nak rasa jugak laa.. hehe

fieda said...

sng ada robok...kemas sikit nmpk...
cool blog mmg sedap..mamaroti..?tak pernah cuba lagi..roti boy ada la..

aanie said...

boleh la susun novel kat gobok tu..

coolblog memang best kan? err, jap g nak g beli la....

Kakzakie said...

coolblog minuman org yg ada blog hahaha....

lia said...

meleleh air liur tgk air kat coolblog tu he3

miloais milo said...

ada ye mamaroti????
macam2 dah skang ni - roti boy la....paparich la...

Qhaifa Nur said...

KhaiRin - anies -

utk letak baju...
baru nampak kemas cikit...

yana halim -

bestnya dapat oven...

norhidana -

tersusun semua barang..

coolblog & mammaroti memang best..

Qhaifa Nur said...

C.M.A@CikMoonAdnan -

layan...
betul tu rasa rotinya lebih kurang roti boy..

fieda -

masih teringat cool blog lagi..


aanie -

semua bole susun..

suka yup cool blog..

Qhaifa Nur said...

Kakzakie -

blog...pandainya mereka nama

lia -

memang meleleh pun huk3..


miloais milo -

betul tu macam2 nama roti ada sekarang...

qemaishak said...

rasa nak cari gak gobok tu, buku byk duk lam kotak je..sungguh cool tgk eskrim tu:)wah cool blog pun ada ye:)

dwaty said...

saya takde buku ni tapi dah baca dah...

wahida said...

carrefour sekarang mana2 pun lengang kak..tak tau nape...mungkin ramai lari gi Giant ngan Tesco kot...

» NAJA « said...

c4 kepong memang lengang kak....sebab kurang best...sebab selalu orang2 kat sini lari pegi Tesco Menjalara ke, JJ Metro Prima ke atau NSK je ehehe

ct rahani said...

baru semalam makan mammaroti.. beli kt econsave.. sedap!