TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, February 3, 2012

KLCC & BBQ KUANG LAGI....



Jalan - Jalan di KLCC















Tak bole mandi kolam tengah cuci







Datang untuk kali ke 2 - BBQ Kuang Sungai Buluh, baru best makan perut tengah kosong balik dari KLCC





19 comments:

Sue-Rya AQ said...

dh lame x g KLCC..nnt nk bwk anak2 cuci2 mata kt sane la..hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huuu..dah lama moon xmain kat taman klcc.. hehehehhe


amboi.. xtakut jatuh ke tu...smpai tonggeng terbalik tue..

KhaiRin - anies said...

aritu da plan nk g mkn kt tmpt yg akk pegi ni tp xjd...arrgghhh

Kakzakie said...

Main sakan anak-anak dah tak mengira ye:)

p/s: Header Qaifa menarik hati kakak. Eh... apasal tetiba tambah satu dah boleh jalan lagi. Anak angkat baru ke?

miloais milo said...

tho KLCC ni kira tak jauh jugak lah ngan tumah iols - amat jarang iols bawak anak2 gi taman situ.... setahun ada lah dua-tiga kali jer...

Fieza79 said...

best nya pic last tu..terliur jadi nya...tgh lapar gk ni..

QueeN TerataI said...

sejak ada anak ini blm pernah lg bawa anak ke KLCC.. hehehe

AnneRaini said...

ooo tutup ke kolamnyer..plan nak bawa anak ke sana..tunda lah nampaknye..hehe

Tihara said...

best nye bawak anak g hepi n bersiar2... :)

Qhaifa Nur said...

Sue-Rya AQ -

anak2 suka datang cini, bole mandi manda..

C.M.A@CikMoonAdnan -

si abang nih cukup suka main nih..

KhaiRin - anies -

dah 2 x datang cini, mesti best kot..he..

Qhaifa Nur said...

Kakzakie -

seronok tengok anak main....

p/s - tq kakzakie...itu umairah anak buah hubby...nur pun suka gambar nih jadi terlebih anak pulak huk...

miloais milo -

iye ke klcc dekat dgn umah bestnya..

Fieza79 -

betul tu bole lapar jadinya...

Qhaifa Nur said...

Queen Teratal -

KLCC sambil tu bole cuci mata - shopping

AnneRaini -

kolam dah buka kot rasanya, cuci 1 hari je tuh..

Tihara -

sebenarnya tak tau nak gi mana, plan mengejut tuh...

liemaopurut a.k.a ana said...

sonok budak2 ni berjalan....sy pun dah lama giler tk pgi klcc hehehe.

BBQ Kuang?? hehehe sedap kan makan kat situ. aritu dah try.teringin nak pegi lagi sekali

norhidana said...

lama beno tak jln2 klcc ni kak... jln pun dkt2 je...

msti best kan bbq tuh... alahai

Mama Ema said...

tak takut ke kepala ke bawah

ct rahani said...

sedapnya bbq!

Wani said...

salam kak .. bestnya nya gi jalan2 ya ..anak2 akak seronok je dok main2... dah lama dah sejak last pergi klcc.,, orang jauh la katakan... hihi.. bestnya bbq

munna said...

klu KLCC ke taman tema tu jelah yg munna bawa anak2

Salwa said...

Macam best la BB Kuang tu.ade mase nak try nanti.