TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, February 24, 2012

KEK AIMAN 10 TAHUN


Sekarang ni bizi sikit sebab tu kuar lambat citer nih...suka, suka je. Sabtu 11/02/12 aiman keluar dengan mak saya  ke hospital tengok adik ipar mak yang sakit kat HUKM...tup, tup, tup bila balik umah siap bawa kek besday dia dan sate (beli di depan Celcom HQ - memang femes sate kat situ) lagi katanya nenek belanja





Walaupun tiada majlis yang meriah dapat sebji kek  pun sudah mencukupi sebab dalam kotak fikiran kita bila besday mesti ada kek...terima kasih buat mak



sayang nenek

23 comments:

amirah said...

alolo..sayangnya nenek...ada kek besday lagi

fieda said...

selamat hari lahir aiman...

bonda dadif aka akish said...

hepi belated besay aiman...

sayang nenek jugak..

Tina Othman said...

happy belated birthday aiman

norhidana said...

eepy belated bday aiman... smoga jd anak yg soleh yek..

hehehe bestnyer kek ngn sate tuh... dana yg opis dkt ngn celcom tuh pun tak penah pg try sate tuh...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa nenek belanja...

syg nenek ya :)

KhaiRin : anies said...

cucu kesayangan ya..

SYANI said...

Happy birthday aiman... Kalau birthday takde kek memang tak lengkap rasanya..

nanonano said...

happy bufday abg aiman,
bertuah ade nenek yg ingtkan & siap sponsor lg , hehe

mama maman said...

seronok ye nenek belanje..:)

ct rahani said...

untung nenek belanja kek.. Happy Birthday aiman.

Qhaifa Nur said...

amirah -

suka sangat dia ada kek befday...

fieda -

mekasih...

bonda dadif aka akish -

tq...

Qhaifa Nur said...

Tina Othman -

tq juga...

norhidana -

amin mudah-mudahan begitu hendaknya...

memang dekatlah...

C.M.A @CikMoonAdnan -

nenek memang selalu belanja...

KhaiRin:anies -

tak adalah semuanya nenek sayang...mungkin lebih sikit kat aiman sebab dia cucu sulung kot...suka suka aja..huk3

Qhaifa Nur said...

SYANI -

betul kalau tak de kek macam kureng je rasa...

nanonano -

tq...
bersyukur sangat...

mama maman -

suka..suka huk3

ct rahani -

mekasih...

syariza09 said...

betul tu, besday ngan kek mmg sinonim

Mama Ema said...

selamat hari lahir untuk aiman

lia said...

best nyer dpt nenek yg sporting...

Ms Fai said...

happy birthday aiman ;)

che mid said...

Sayang nenek... nenek lagiiii sayang cucu..

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran AIMAN. Moga terus menjadi anak yang cemerlang dan soleh.

Terimakasih Nenek!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

HAPPY BIRTHDAY AIMAN..mana ada nenek xsayang cucu kan?Untung dpt nenek baik ni...

wahida said...

hepi belated besday aiman...

bestnya, cucu kesayangan nenek ni...

e!ya said...

bertuah cucu dapat nenek mcm tue..kompomm cucu tersayang kan...