TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, February 28, 2012

KAMI SEMUA REDHA......

Sudah beberapa hari pak cu masuk wad, saya tak berkesempatan nak pergi HUKM. Semalam dapat tahu pak cu tenat bergegas saya dan hubby ke hospital lagipun hubby kerja petang sempat nak pergi, saya pula minta kuar kejap dan masuk lepas lunch




Sampai pak cu dah koma family ingat pak cu gastrik rupanya kanser perut, operation telah dijalankan dan kini paru - parunya dijangkiti kuman, ya allah terkedu kami mendengarnya. Teringat pada arwah abah dulu beginilah keadaan beliau bila koma, walaupun sakitnya tak sama tapi menunggu penjelasan dari doktor tetap mendebarkan buat kami semua. Semoga arwah abah tenang di sana, amin.........


p/s - terkilan arwah abah tak dapat tengok saya kawin dan tatap wajah cucu - cucunya

18 comments:

AnneRaini said...

semoga pakcu akak cepat sembuh ye...

atty's said...

semoga pakcunya cepat sembuh.amin

lieyalatif said...

semoga keajaiban berlaku....harap pak cu sihat kembali...insyaallah, mari same2 kite panjatkan doa pd yg Esa....

dakcik said...

bersabar eh..semoga cpt sembuh yek pakcu...

LYAfrina said...

sama2 kt doakan moga pak cu cpt sembuh yer..

arwaha yah lya lak meninggal masa lya umur 5 thn.. jd x byk sgt memori y blh diingati.. tp ayah ttp di hati

Liza said...

salam nur...akk doakan semoga segalanya dipermudahkan...Kita hanya mampu merancang,Tuhan yg menentukan....bnyak2kn berdoa yer...

sisdee said...

bertabah..hanya itu yg mampu dikatakan..tiap ujian pasti ada hikmahnya.

Qhaifa Nur said...

AnneRaini -

kita hanya mampu berdoa, tuhan yang tentukan....

atty's -

amin..amin tapi sebenarnya 50/50..

lieyalatif -

tq..lieya
penantian penuh debaran kini..

Qhaifa Nur said...

dakcik -

mekasih....

LYAfrina -

tq....

arwah abah tetap dihati...sentiasa

Liza -

salam..
betul kita hanya mampu semua ditentukan ALLAH....

sisdee -

tq...

aanie said...

semoga pakcu akak cepat sembuh...
kita hanya mampu berdoa je kan kak....

Hanis Azla said...

ingat sakit biasa, rupa2nya cancer yer.. takutnya.. minta dijauhkan..
semoga pakcu awak terus kuat melawan penyakitnya.. semoga roh arwah abah awak tenang di sana..

norhidana said...

Allah.... semoga pakcu akak cpt sembuh...
jgn sedih2 ye kak... insyallah arwah abah akak tau akak hepi skrg ngn 5cahayamata

Mama Qaireen said...

ape tanda2 kanser perut tu kak??

ainnoraini said...

semoga sihat kembali...tak mau sedih2 yee..

KhaiRin : anies said...

semoga pak cu cpt sembuh

e!ya said...

semoga pak cu cepat sembuh..amin

::NureeN:: said...

moga ada keajaiban buat paksu.. doa nureen dr jauh.. AMIN

wan nurul hezrina said...

semoga Allah kuatkan semangat pak cu untuk terus berjuang.semoga Allah melindungi