TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, January 5, 2012

SARAPAN DI OLDTOWN WHITE COFFEE




First time bagi saya sarapan pagi kat sini, selesai sudah segala urusan pendaftaran sekolah anak - anak, saya dan hubby menuju ke Sungai Chincin Gombak pula. Sebelum itu hubby bawa saya ke satu tempat di Taman Prima Sri Gombak untuk sarapan pagi, mana tu di Oldtown White Coffee




Boleh tahan juga menu kat sini lebih - lebih lagi bila minum white coffee....amboi terasa pekat betul kopinya. Sesekali nak juga tukar menu sarapan pagi........





menu saya - My Breakfast 8 + Western Combo 



menu hubby - French Toast 



Soft Boiled Eggs



White Coffee dan Nan Yang Kopi O

26 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

tmpt feveret saya tu.white coffe dia fuhhh terangkat!!

miloais milo said...

emmm.... sedapnya white coffe...
iols memang suka minum kopi ni

AnneRaini said...

nampak menarik gak sarapan die tu..sy tak pernah lg mkn kat kedai kopi gini sbb mmg tak minum kopi.

» NAJA « said...

kak,

tapi Oldtown ni kan was was sijil HALAL dia...saya mmg suka tapi lepas kata tiada pengesahan sah lama kena tinggal dah Oldtwon ni...huhh rindu sama dia punya hazelnut white coffee

Sue-Rya AQ said...

sedapnye!!! terangkat abis....hehe

Huda said...

sedappnyaaa..

anie said...

lapar terus tengok...

Queen said...

alamak..terus lapar..padahal baru je makan..hehe..seri muka ni pun ada lagi seketul

LiLy @ MumMyQiStInA said...

suka minum kat old town..roti2 kat sana sedapkan..

Neeza.Areef said...

dapnya mkn boil egg

ieja amieja said...

salam,,
singgah sebentar..sedapnyer bekpes, x jauh dr taman sy pun ada OLDTOWN WHITE COFFE ni..tp x pernah g lg..next time leh cuba bekpes kat c2..

ainnoraini said...

lama tak gi makan kat situ...

eB ezrin said...

waduh2 sedapnyer roti bakar tuh :)

Qhaifa Nur said...

Nur Raihana Abd Rahim -

wow..tmpt fev gitu, mula2 dapat cawan besar tu terfikir gak cukup ke nak minum ni...tapi memang terangkat

miloais milo -

saya baru sekali minum..sedap juga coffeenya...

AnneRaini -

jangan tak tau nasi lemak pun ada...

Qhaifa Nur said...

NAJA -

kan kecoh baru ni pasai oldtown coffee tapi senyap gitu...
nanti bole try hezelnut pula....

Sue_Rya AQ -

sedap juga...

Huda -

setuju..

Qhaifa Nur said...

anie -

yang pasti lepas makan kenyang sampai petang huk3..

Queen -

seri muka fevret ni..aduh sedapnya

LiLy@MumMyQiStInA -

rotinya memang terbaekk...

Qhaifa Nur said...

Neeza.Areef -

nampak lain betul...siap dibuang kulitnya...

ieja amieja -

salam
masih teringat kesedapan rotinya..
harga berpatutan...

ainnoraini -

rasa nak kesana lagi..huk3

eB ezrin -

waduh2..memang sedap tuh...

fieda said...

mmg nmpk sodap..

Qhaifa Nur said...

fieda -

boleh tahan juga..

Hanis Azla said...

dating2 lepas hantar anak sekolah ye.. tgk gambar menu2 tu terus rasa nak bersarapan mcm tu esok.. he..he..

Qhaifa Nur said...

Haniz Azla -

memang berdating pun huk3..

munna said...

tempat yg munna suka layan minum cofee...

Mimy Hamid said...

sukenya french toast tuuuu.alahaiii teringat ingat sedapp

mama aini said...

bestnya sesekali keluar dgn hb breakfast kat old town..dulu mama kerap kesana, bila banyak `cerita2`mama stopkan dulu utk kesana..he2x..

MulutPayau said...

sedapnya white cofee tu....

syariza09 said...

sedap2 gak menu pagi tu. saya tak pernah lg try makan kat oldtown..silalah percaya..hehehe