TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, January 3, 2012

MOGA ADA KEJAYAAN DAN BERTAMBAH KEBAHAGIAN DI 2012





Masih belum terlambat nak wish selamat tahun baru 2012 buat semua rakan - rakan yang sentiasa diingati selalu...



Semoga 2012 akan lebih baik dari tahun sebelumnya, bagi saya perkara lepas dah tak nak dikenang lagi biarlah ia menjadi sebahagian sejarah dan kenangan dalam hidup

Yang pasti kini saya sentiasa berdoa agar dapat memperolehi cahaya kebahagian dan kejayaan dari ALLAH Yang Esa...

22 comments:

miloais milo said...

masih belum terlewat beb... ni baru hari ke3...
selamat tahun baru ye...

Papa PUSS said...

selamat tahun baru ea.

ct rahani said...

hepi new year kak!

lieyalatif said...

hepi new year!

semoga kite lebih dimurahkan rezeki sempena tahun baru ni....

::FAIZ FARISH:: said...

mintak maaf jugak, lmbt wish, hp new year

norhidana said...

hepy new year kak... semoga thn ni lbh sukses lg

aanie said...

betul..usah dikenang barang yg lepas....
selamat thn baru kak....

Qhaifa Nur said...

miloais milo -

selamat tahun baru..

Papa PUSS -

selamat tahun baru juga....

ct rahani -

hepi new year..

Qhaifa Nur said...

lieyalatif -

hepi new yaer juga...
amin..amin..

FAIZ FARISH -

hp new year buat FAIZ juga..

Qhaifa Nur said...

norhidana -

slmt thn baru juga..

begitu hendaknya...

aanie -

betul tu...buat pening kepala je..
slmt thn baru..

wan habibah said...

selamat tahun baru

Mimy Hamid said...

selamat tahun baru buat akak jugak...semoga tahun 2012 membawa lebih happiness

fieda said...

happy new year..semoga tahun ini akan lebih baik dari sebelumnya..

KhaiRin - anies said...

sy jg mengharapkan sebegitu..
aminnn

slmt thn br buat akk sekeluarga!

Papa PUSS said...

Kalau anak nak bela tu.. Beli la sepasang buat mereka bermain..;)

lia said...

yup... semoga tahun ni lebih indah dari 2011... amin

MamaEma said...

selamat tahun baru...

Fieza79 said...

harap 2012 ni menjanjikan kenangan lagi manis dari 2011...2011 xdpt ku lupa kan...

munna said...

selamat tahun baru buat akak sekeluarga

Dalila Hamid said...

semoga tahun ini lebih memberi seribu kemanisan

wan nurul hezrina said...

selamat tahun baru 2012=)semoga semuanya dimulai ngan baik belaka=)

ainnoraini said...

Selamat tahun baru...
Ape azam untuk tahun ni yeee...