TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, January 13, 2012

SAMPAI JUGA KAT COLMAR TROPICALE.........



Tak sangka sampai juga kami ke Colmar Tropicale Bukit Tinggi ni. Jika sebelum ini pernah citer kami tak sempat nak naik sana tup...tup...1 hari sebelum tahun baru 2012 sampai jugak....





Bila dah sampai  bagi sayalah tiada apa yang menarik pun kat sini kecuali dapat melihat bangunan - bangunan ala english / ala perancis je...ye ke, tak kisahlah yang penting dapat merehatkan minda sambil melihat permandangan yang menghijau

Dan bila tiba kat pintu masuk kami terkejut dan ketawa sesama sendiri, bukannya apa tak sangka jumpa adik bongsu hubby yang sedang tunggu result SPM kerja kat sini dan kebetulan pada hari itu ditugaskan dibahagian berkenaan. Dia pun terkejut melihat kami apalagi masuk jelah kira free gitu....

TQ Pak Su Adha kata anak - anak saya.....



















23 comments:

ZSqueenbee said...

conoknyee...sye penah skali je ke sna tu pon trip ofiz..cntik tmpt tu kn..♥ the building

Papa PUSS said...

salam

wah bestnye trip ni..

e!ya said...

wahh akhirnye sampai jugak
ktorg bila lagi ntah..ukh2

:: Mrs.Eady :: said...

loiikkee...bukit tinggi! :D

Tina Othman said...

saya tak sampai lagi bukit tinggi

lieyalatif said...

lieya penah gi sini sekali jek...tu pun 5 tahun lepas gamaknyer heheeheh...mmg cantik kat sini....

amirah said...

best kan colmar ni..tp tak pernah sampai pun...

munna said...

tak pernah lagi sampai bukit tinggi...untung hari tu masuk free ye

Mama Ema said...

anak-anak akak sama besar semuanya..hehe..

QueeN TerataI said...

blm pernah lagi sampai ke sini.. teringin gak tp xtaula bila.. hehe

Aishah Jahirah said...

xpnh sampai bkt tinggi lg....wah cantik la bergambar...;)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa..bestnye.. moon xpenah sampai lagi kat situ..hehehe

Qhaifa Nur said...

ZSqueenbee -

buildingnya memang cantik...

Papa PUSS -

salam
cuci minda gitu...

e!ya -

sampai jugak kan..kan..
sok2 e!ya sampai punya..banyak masa lagi

Mrs.Eady -

sinilah tempatnya he...

Qhaifa Nur said...

Tina Othman -

buat planning cepat huk3...


lieyalatif -

5 thn dah lama tu...
cantik dan tenang....

amirah -

biasa je....tempatnya pun x besar mana...

munna -

suka masuk free...kebetulan saja

Mama Ema -

anak no.3 dan no. 4 lebih kurang sama tinggi...

dah mama papanya comey (kecil) he..he..

Qhaifa Nur said...

QueeN Teratal -

seronok juga sana...sejuk

Aishah Jahirah -

posing maut gitu...suka2 je hiburkan hati..

C.M.A @ CikMoonAdnan -

belum sampai lagi...
biasa je x de yg menarik..

eB ezrin said...

sronoknyerr. eh tmn jepun dh siap ker blom?

ct rahani said...

tingin nk pegi sini.. :)

fieda said...

best jgk dtg sini dapat ambik gambar..ctk macam ala2 luar negara..

KhaiRin - anies said...

serik pegi ke sini dulu...panas gile2

norhidana said...

penah pg ke sini dulu,,,pt ke tmn jepun sejukkkkk sgt.... sampai blh kene semput huhuhuhu...

ieda said...

akak x pernah sampai layie dikk
geram tgk angsa tuu
cantik .. macam patung je ;)

ieja amieja said...

sy lalu jer x singgah pun dulu..tempatnyer mmg cantikkan..tapi rasanyer kat dlm tuh semua mahal2 belaka..even mknan dan minuman nyer pun..betul ke??

Mimy Hamid said...

teringin nak jejak sini tapi tak berkesempatan lagi..akan ku jejak juga satu hari nanti