TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, January 31, 2012

NASIB BAIK TAK JADI BABY CNY


Sehari sebelum CNY adik ipar hubby selamat bersalin anak kedua di Hospital Serdang. Dapat baby boy, ini cucu ke 8 bagi keluarga hubby.

Hampir - hampir nak jadi baby CNY tengoklah muka & mata yang sepet macam anak cina. Masa saya dan hubby pergi melawat kat hospital geram sungguh saya tengok baby comel ni..huk..huk..

Kalau uolls nak tahu pak cik & mak ciknya menggelarkannya AGON (singkatan Dragon) suka - suka je yup..






Mohamad Danish Akashah

23/01/2012

3.59 kg

semoga sihat & jadi anak yang soleh ok sayang mak long

28 comments:

Mama Ema said...

TAHNIAH

AnneRaini said...

tomellnye diee....gigit kang!

kayna said...

mata da ala2 sepet da tu.. hehehe..

LYAfrina said...

comel sgt.. slamat datang ke dunia...

wahida said...

comelnyaaaaaa...

mcm jepun!!

Queen said...

comelnyaaa..... cepet AGOn....=p

eima said...

gebu nye... pastu putih sepet plak tu .. cam anak cino kan....

amirah said...

memang sepet la mata dia..comel!!

Kakzakie said...

Seisi keluarga mesti gembira sebab sehari lepas tu semua kan sedang bercuti... banyak dapat angpowlah baby...

Adylia Qarissa said...

ala tomey2 :)

bonda dadif aka akish said...

hok aloh.........

comeyyyyyynye!!!

walaupon cepet....ttp menjadi pojaaannn...=)

Qhaifa Nur said...

Mama Ema -

tq...

AnneRaini -

sungguh tomey..

kayna -

menurut kata mamanya muka sebiji macam abangnya masa lahir..

Qhaifa Nur said...

LYAfina -

tq...

wahida -

yelah macam jepun...

Queen -

kecik dah ada nama timbangan..

Mama Qaireen said...

comeynye new bb ni...putih merah2 lg pp dia hehe

Qhaifa Nur said...

eima -

adik abang sama putih, macam cino..

amirah -

comey..comey

Kakzakie -

alhamdulillah semuanya dah selamat...
hepi dapat orang baru dlm family hubby..

Adylia Qarissa -

tq..

Qhaifa Nur said...

bonda dadif aka akish -

mudah - mudahan begitu hendaknya..

Mama Qaireen -

tq...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comelnyerrrrr.... mata sepet~

Qhaifa Nur said...

C.M.A@CikMoonAdnan -

agon yang sepet..

QueeN TerataI said...

comey je mata dia sepet.. hehehe boleh tahan besar gak baby yer.. anyway tahniah.. dpt anak buah baru..

munna said...

ALOLO... COMELNYA.... MMG DAH RUPA MCM ANAK CINA... TAHNIAH

norhidana said...

alah2 tembamnyer dia kak... dh tu mmg mcm anak cina,sepet sgt matanyer... heheheh sian dia di panggil agon...

KhaiRin - anies said...

comel nyer
tahniah!

ziraziz said...

..mmg gaya baby cina ..mata sepet..comel3.. :)

ct rahani said...

comel.. memang sebijik cam anak cino.. :)

sue zainun said...

comel..yelah dah macam anak cina..putih melepak ngan mata sepet

Tihara said...

alaa comey nyer..cam chinese look..ske :)..tahniah !!

fieda said...

tp putih melepak mcm cine gak..hehehe
tahniah..

ieja amieja said...

semangat betul Agon ni..apa pun tahniah ye dpt ank buah baru..