TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, January 9, 2012

DAPAT PUN MAKAN KRUSHER.....

Nasib baik jumpa kalau tidak terkilan rasanya anak - anak nak makan KFC Krusher ni, dah 2 tempat saya singgah semuanya tak ada

Tengok muka hubby macam nak hot je, saya diam dan tak banyak cakap.. ini last tempat saya tuju KFC Wangsa Maju dekat Wangsa Walk....



Alhamdulillah ada, apalagi anak - anak ' mama papa sini adalah cuba tengok ada orang yang makan krusherlah ' dan sekarang saya dah tahu mana tempat nak dituju.....










p/s - baru ni adik saya belanja KFC order 21 ketul ayam, yang hotnya semuanya dada...aduh tension betul lepas ni kena check dulu sebelum balik...muak rasa nak menghabiskannya 

36 comments:

fieda said...

bestnyer...kalau dapat byk sgt dada mmg muak..saya pun kurang suka...

ibuhebat said...

Amboii.. seronok tgk anak2 beratur makan kfc tu. hehe... meriah betul :)

norhidana said...

heheheh,rasanyer krusher tu ada kt kfc yg besar2 jelah kak, mcm yg dana penah cari egg tart tu dulu... kt kfc tu je ada...kfc kt jusco ke mana takde...

heheh yg psl sume dada tu mmg tak best,lenkali kene ckp awal2,kalu tak diaoragn senang2 bg dada sbb diaraong tau org takmo sgt dada tu...

SYANI said...

Lamanya tak makan KFC.. Krusher tu sedap ke?

nur said...

Pernah try sekali je krusher tu.. Sedap kan.. A a.. Kalau semua dada mmg muak.. Drumstick yg paling best..

KhaiRin - anies said...

bersemangat sggh!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

semua dada?? hampeh.. xlalu tekak makan dada semua..

moon kalau beli kfc.. mesti pesan kat budak tu..nak kepak, peha.. dada xmoh..hehehe

Sue-Rya AQ said...

yessss...krusher tu mmg sedap giler kan..hehehe..

klau beli kfc, kami akan mitak bhgn tights..part yg lain, tamo..hehehe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

mlm td beli ayam kfc pon semua tang dada..arghh tension!

intan morsalin said...

krusher tu cane plak???sungguh ketinggalan zaman ler sya ni..huhuhu

sya mmg x suka part dada..kalau beli ayam sekor..part dada tu pasti jd perencah sayur @ mee

e!ya said...

ehhh tggl kat mana..
wangsa maju tue
area kita selalu pegi jugak hehehe
sedapp dorg mkn kfc erk
suka budak2 kan

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

aduhh..terus lapar KFC dah.. tp kan krusher nih x semua KFC ada... kdg2 dah jenuh bratur, tgk2 jurujual tu ckp kat sini xde..frust btul..

lia said...

haaa kak... saya pon ada cter krusher ni... p sampai 3 tempat tau.... nasib yg ke3 ada, kot x, mmg nanges goleng2 he3

aanie said...

best ke krusher tu? x penah mkn..

21 ketul dada mmg muak la....

ainnoraini said...

dada mmg banyak isi...tapi cepat jemu..suka drumstik atau pun bahagian kepak..

wan nurul hezrina said...

hehe suka sangagt nengok dorg berderet makan ayam..so sweet=)

AnneRaini said...

sedap ke krusher tu? apsal tak tahu ni? hahaha ketinggalan ketapi sunguh..

izahdaut said...

hehe..comel 4 org tu. dekat umur or kembar? mcm sebaya je.. tringat dapat boucer kfc jiran keje kfc bagi. nak kena makan ramai2 baru habis. kalau kami je mmg tak terabis banyaak sangat. aik boleh pulak pkerja tu bagi dada je semua? pelik

sue zainun said...

slalu mamam kfc kat sini..:)

Qhaifa Nur said...

fieda -

masa panas je sedap (dada)..dah sejuk ilang selera...

ibuhebat -

dah makin besar ni nampak ramai & berderet pulak he..he..

norhidana -

rasa ada kat kfc yang besar je..jenuh cari dapat jua rasa, memang sedappp..

SYANI -

ice blanded je tapi terasa coklat dan isinya ...

Qhaifa Nur said...

nur -

memang sedapp...suka juga drumstick..dada cepat muak..

KhaiRin -

tengah lapar tu yg semangat...

C.M.A @ CikMoon Adnan -

betul ckp my mom kita pelanggan kita berhak pilih...

Sue_Rya AQ -

baru sekali je makan...memang sedappp...

rose - Ibu Rafiq dan Aishah -

dpt dada juga..tensionnya

Qhaifa Nur said...

intan morsalin -

saya panggil ice blanded je senang citer cuba rasa sedappp..

betul tu tang dada jadi perencah dalam sayur je..

e!ya -

akak dok di area Batu Caves je..
mesti dok area wangsa maju yek..

Belinda Adzmi Ibu IIhamny -

tak semua tempat ada rupanya...pergi yg ada krusher ni semua meja ada sedaplah tu...

lia -

hubby dah hot..nasib baik pergi sini ada...

aanie -

best tau...pi cari cepat huk3..

ainnoraini -

dulu rugi tak dpt dada ni, sekarang tak lagi kot...

Qhaifa Nur said...

wan nurul hezrina -

kalau disusun gitu memang sweet, suka gak he...

AnneRaini -

tak semua kfc ada tu yg ramai tak tahu...

izahdaut -

jarak anak 2 thn sorang....
seronok kalau baucer gitu tp kena pergi ramai2 pulak..
mungkin dia fikir kita x cek kot sebab tu berani bagi dada je banyak..

Qhaifa Nur said...

sue zainun -

suka gak tempat ni selesa...

eB ezrin said...

best la ader playground :)

Jaa said...

bestnya tengok anak ramai-ramai, kecik2 dan sebaya..tapi hanya akak jer yg tahu camner seksanya nak jaga ramai2 camni kan...huhu

Liza said...

salam nur.. tu la kdg2 mmg kena check dulu ayam tu, diaorg ni main bubuh jer...sbb tu skrg ni hubby Liza siap request bhgn mana yg dia nak...kdg2 ada jugak staf yg bnyak songeh....

munna said...

seronok tgk budak2 tu makan... kat sini pun takde krusher kfc ... teringin juga nak rasa

Mimy Hamid said...

kalau KFC ni sy lebih suka zinger...ayam muak sikit sbb awal pregnant mengidam kan...hihi

Qhaifa Nur said...

eB ezrin -

memang pun...

Jaa -

itu memang lumrah bila anak ramai, pelbagai dugaan datang..alhamdulillah semua dapat dihadapi dengan tabah..

Liza -

salam

betul tu..ada jugak yg byk songeh..

munna -

suka ayat tu...bahagia jika anak2 dapat makan & terharu bila dengar ucapan tq papa mama..

Mimy Hamid -

yelah baru teringat zinger....sedapnya..

Tihara said...

patut nye kan,,dia kena campur2 la, peha sikit, kepak skit.kdg2 isi je semua..huihh

nuwairani ismail said...

kalau makan kfc, kite paling x suka kalau dpt dada...tensen je rasa nak perabih tu...

Mama Ema said...

tak suka yg dada suka yg kepak..tk banyak isinya...tp banyak tu..sampai 21 ketul..konpem sebulan tak makan kfc nanti..

Cho Zila said...

krusher lama tak pekena... tak semua kfc der yerk tak perasan... akakni dah lama tak gi makan kfc ngan anak2.. makan kfc kalau kat opisjer tupun suruh orang beli...

Zana Adieyza said...

zana suka bahagian dada.. tp kalau semua bhgian dada x best jugak.. dpt yg campur2 semua bhgian best kan..

zana lak x pernah try krusher tu.. huhuhu

ct rahani said...

patut la muak.. dada yg banyak rupanya.. sy pun x brp suka.. prefer drumstick or wings..