TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, December 22, 2011

SEMPAT LAGI NAIK BUKIT TINGGI



Dapat call dari MIL, jomlah singgah bukit tinggi semasa nak balik KL dari lurah bilut baru ni...

Nak tak nak saya singgah juga bukannya apa adik ipar kerja dengan Berjaya Group baru ni kena tranfer kat situ, itu yang selalu MIL naik bukit tinggi ni

Sampai puncak bukit punyalah sejuk, dapat pulak tengok permandangan hijau pasti segar biji mata











Sampai pun dah lewat petang tak sempat nak masuk Colmar Tropicale, lain kalilah datang..





21 comments:

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

lama dah teringin nak naik bukit tinggi ni.. entah bila nak ada rezeki..

mama tim said...

saya pon tak penah gi bukit tinggi ni lg...asik2 genting..

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

qaifa family aritu pergi genting skrg bukit tinggi lak, pergi tempat tinggi jek ye..hepy holiday..:)

eB ezrin said...

la, x msk la yer? hu3

miloais milo said...

iols tak penah lagi gi sini../
tho anak2 sedara iols dah dua-tiga kali pegi
best kata depa...

Kunang-Kunang said...

Tempat yang menarik untuk berehat.

aanie said...

ala, ruginya x masuk....xpe, lenkali blh dtg lagi kan...

MamaEma said...

tak pernah pergi lagi

norhidana said...

seronoknyer kak... dana penah ke sana, sejuknyer ya amat lg2 masa pg rumah jepun tu...sampai semput2 dana

seronoknyer adik ipar akak keje sana,msti bile2 akak senang nk jln2 situ

Qhaifa Nur said...

MaDiHaA a.k.a Ratna -

saya benornya lama gak tak naik...dengarnya dah makin cantik

mama tim -

samalah asyik2 ke genting je..

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny -

maklumlah tempat ni semua dekat dgn rumah, tu yang mai cini...

eB ezrin -

dengarnya ttup pukul 7 ptg, tu yg tak msk hu3..

Qhaifa Nur said...

miloais milo -

memang best...

Kunang-Kunang -

betul tu...

aanie -

lain kali datang lagi..adik ipar ada sini selalu bole mai

MamaEma -

jomlah terjah nanti..

Qhaifa Nur said...

norhidana -

adik ipar kat sana senang cikit, dgr bole dapat msk free lagi,jgn jeles..

Kakzakie said...

Kakak rasa Bukit Tinggi satu tempat yg fresh utk dilawati. Tapi kakak tak pernah sampai sini lagi.

Qhaifa Nur said...

Kakzakie -

istimewa kat sini rumah jepun je yg lain biasa2 je..

ct rahani said...

macam best je bukit tinggi nih.. tp x penah2 sampai lg..

WANDA said...

ntah bila dpt ke sana ... :)

done follow...salam pkenalan

LYAfrina said...

salah satu tempat impian pcutian lya.. feeling ala2 pegi oversea ...

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmmm moon xpenah g lagi nie.. hehe

wahida said...

teringin nak sampai sini...
nak pujuk hubby lah cuti sekolah tahun depan...

wan nurul hezrina said...

tak pernah lagi g bukit tinggi..mesti syok kan?

syariza09 said...

tringin juga nk ke sana....nanti nk survey tempat2 menarik kt sana