TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, December 21, 2011

HAFIZ DAN HAJAR, SELAMAT PENGANTIN BARU...



Dok leka makan buah lupa nak story kisah pengantin baru  2 adik sepupu saya ni

Macamana tu masa dapat kad jemputan hanya tertera nama abangnya Hafiz, bila datang sini rupanya ada adiknya sekali Hajar ....bukannya apa hari tu tak kompom nak kawin sekarang jodohnya dah sampai...tak kisahlah berdoa semoga jodoh mereka semua berpanjangan hingga hujung nyawa, amin... 




Ini kenduri first time bagi keluarga pak chek saya senang buat sekali 2 jimat belanja, bagi saya kenduri ni dibuat dengan begitu meriah sekali mana taknya ada saja makanan yang terhidang bukannya penat bekerja tapi penat makan...yang bestnya ada ayam golek gitu, sedap sekali





















sempat lagi makan buah...



tengoklah tu mak ngah saya (pegang beg biru) sempat edarkan kad jemputan kawin anaknya bulan 1 nanti..

Masa sampai sini hari sabtu hujan sepajang hari, nasib baik masa majlis besarnya cuaca baik


p/s - minggu ni nak balik perak pulak sorang lagi adik sepupu kawin lepas tu terus bercuti kat pulau pangkor

17 comments:

Papa PUSS said...

salam

pelamin cantik.
tp picture glap cikit ngee
tahniah utk mereka.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat pengantin Baru..
Cantiknye pelamin..

lia said...

wahhhh pelamin chantek.... x pernah tgk gini...

dwaty said...

mesti meriahkan....

norhidana said...

seronoknyer pantin... lg2lah sbb sanding 2pasangan... msti meriah nyer lain mcm

eB ezrin said...

aminnnnnn :)

KhaiRin said...

xnmpk muka pengantin

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa..bagus laa wat serentak..lagi jimat :)

miloais milo said...

gi kenduri sekali harung cuti2 makan angin kan???
bagus banget beb...

Qhaifa Nur said...

PAPA PUSS -

pencahayaan kurang baik pulak tu yang gelap...

suka pelaminnya simple..

LiLy @MumMyQiStInA -

pelamin hasil kerja ibu pengantin dan rakan2..

lia -

semua peralatan pelamin siap beli tu..senang sapa nak pinjam

Qhaifa Nur said...

dwaty -

meriah sangat...

norhidana -

bagus buat sekali 2 ni, penatnya sekali aja..

eB ezrin -

amin juga..

Qhaifa Nur said...

KhaiRin _

kena tukar kamera yang canggih ni...

C.M.A @CikMoonAdanan -

memang jimat..

miloais milo -

sambil menyelam minum air huk3..

Mimy Hamid said...

cantik giler pelamin ...unik

ct rahani said...

cantik pelamin.. ader ayam golek.. sedapnya.. x penah jumpa kenduri wat ayam golek.. :)

Dalila Hamid said...

selamat pengantin baru... pelamin simple tapi kreatif

Kakzakie said...

Mesti meraiah sebab ada dua pasang pengantin... tengok pelamin indah, anak-anak riang terasa sungguh seronok dan meriahnya...

MamaEma said...

wow, bersanding dua pasangan..cantik