TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, December 6, 2011

MENU PILIHAN DI MID VALLEY HARI TU.....

Pagi - pagi ni nak citer  pasai makan - makanlah, mana lagi masa kami kat mid valley hari tu, kiranya n3 tertangguh gitu

Food Junction tempat kami selalu singgah makan, mesti order nasi ayam menu feveret kami sekeluarga setiap kali datang sini. Bagi saya dan hubby, sekarang ni kami kena ikut selera anak - anak 








Sebelum balik sempat lagi singgah Gelato Fruity makan ais krim buatan Franch, banyaknya perisa. Sekarang ni trend makan ais krim kena timbang dulu baru bayar. Kalau tak silap saya ais krim yang diambil ni 100gram 8 hinggit, bila lagi nak merasa......











16 comments:

Nurul Aznil said...

Salam,

Nasi ayam kat Food Junction tu memang TERBAIK!

eskrem tu tak pernah cuba lagi sebab MAHAL!

nurbeena said...

belum pernah cuba lagi..
biasa anak2 kecil suka akan ns ayam

norhidana said...

tgk nmpak sedap dh.... mmg nmpak selera anak2 akak... suke ngn si adik yg duk peluk anak patung baru nyer

wahida said...

eh, lebih kurang sama lak n3 kita...saya lak citer pasal eskem tutti frutti tu...hehe...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

lain taknak
aku nak aiskrimmmmmmmmmmm jer

Qhaifa Nur said...

Nurul Aznil -

betullll memang terbaik punya...

nurbeena -

anak2 memang suka nasi ayam..

norhidana -

time lapor gitu gayanya...

Qhaifa Nur said...

wahida -

citer kita sama...
memang dah tau ais krim yang wahida makan mahal tu, still nak try nanti iye sedap sangat...

tinie -

teringat magnumlah...

MamaEma said...

dah lama tak pergi sana

eB ezrin said...

nk kena cuber nih :)

munna said...

BARU JE BERAPA KALI MUNNA KE mID vALLEY

aanie said...

kat food junction ni nasi ayam je blh mkn..yg lain2 mahal la...huhu...

Fieza79 said...

aduhai sedap nyaaa...bestnya mkn2..dh lama rasa nya tk keluar jln2 dn mkn2..huhuu..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wowwww sedapnyerr

Zefa NorAsmara said...

Ini betul2 jln2 cari makan ni.. kami tak pernah lg belia aiskrim mahal ni..

Mama Gee said...

iskk pepagi dh jamu mate tgk makanan2 sodapp...heheee
suka makan nasi ayam...tp hubby kurang minat lak..

Mimy Hamid said...

gelato fruity dah nak femes skrang..org dah suka makan aiskrim