TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, December 2, 2011

KE MID VALLEY...OPERASI MENCARI ANAK PATUNG AEISH

Assalammuaikum semua.....

Dah lama betul saya tak datang sini.... Mid Valley... kali ni datang  untuk mencari anak patung buat aeish, sambil tu bawa anak - anak jenjalan. Saya pergi pun lepas waktu kerja dalam 6.30 petang sampai sini.

Bagi saya dan hubby jika ke tempat sebegini hari sabtu atau ahad memang kami tak datang, hujung minggu ramai betul orang kat Mid Valley ni, mana nak jaga anak yang 5 orang tu hu..hu...

Ini sebahagian operasi cari anak patung,  first time saya belikan aeish anak patung excited rasanya....tak tahu nak pilih mana satu










Sambil tu sempat lagi masuk Jusco bawa anak - anak main pula...












Inilah anak patung aeish, dah ada nama NOMI  sapa yang bagi abang - abangnyalah....



17 comments:

intan morsalin said...

sonok la aeish dpt patung yer...jaga nomi elok2 yer..jgn lupa bg susu...hehehe

sya pon dah lama xgi mid valley

Tina Othman said...

mid valley mmg tempat peberet kami sekeluarga, klu keluar outing mesti dtg sini

Maya Mayana said...

sedapnya nama NOmi...comel sama mcm aeish

den tk tahu lah oke ke dok boss chinese ni..ni pun 1st time..hehe

norhidana said...

dana pun jarang bebeno gi mid valley kak...sbb kalu gi sana pnt bebeno jln hehehe...

alahai tomeinyer ptung aeish...comel cam tuan nyer

lieyalatif said...

sonok anak2 dpt jalan2 yeak....lagi2 masuk kedai mainan...hui...sure rase mcm kat sorga dah budak2 tu heheheeheh...

comel sgt patung aeish tuh....siap ade name best lagi...

e!ya said...

wahh dah ada anak patung siap nama NOMI lagik..ermmm anak saya kurang la main anak patung nieh..kan besh klu anak saya suka mcm aeish

munna said...

comelnya patung aeish....klu anak munna suka sgt patung tapi diaorg lagi minat teddybear

::NureeN:: said...

comelnyerr... lama x terjah mid valley.. sronok tgk anak2 main.. hepi kan ;)

eB ezrin said...

comel. eB pn suker :)

Zaliedana said...

Aeish sukalah eks dapat ank patung..Yerla mesti dia boring xde geng,hihi..Ank akk sorang girls,sy lak 2girl,boy xda lagi..

aanie said...

yea, akak dah buat comment pop up window...

dah lama x g mv..kalo g pun, jusco yg diterjah dulu..hehe..

ZSqueenbee said...

hye..

sye w/end pon ke mid vlley..bli bju skolah adik...

ct rahani said...

comelnya anak patung aeish.. msti duk kepit jelah tu.. hehe..

Tihara said...

owh ni kalo anak buah sy mau berguling2 nk semua toys ni :)

mama aini said...

mama dtg sini weekend je..ramai org ,mama blh tgk gelagat org & buat entry tentang mereka !!!..he2x..untung ada ramai anak, ank mama seorg sahaja..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Seronoknya anak2 bila sekali sekala di bawak keluar & bermain pelbagai mainan..maklum la cuti sekolah,borink depa dok umah jer kan.

wan nurul hezrina said...

kalau merah g toys tuh mmg tak mo balik.huhu