TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, December 1, 2011

AEISH MAIN BOLA....BIAR BETUL

Itulah hakikatnya, gegirl busyuk saya yang sorang ni main bola

Nak buat macamana hidup aeish dikelilingi dengan 4 hero...apa yang abang buat dia pun nak buat juga

Insyaallah nilai kewanitaan tetap saya utamakan








33 comments:

Zana Adieyza said...

xpe, nnti pakaikn aeish baju pink selalu.. so mesti ciri2 kewanitaan tu tetap ada..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Qhaifa..sekuntum bunga dikelilingi oleh 4 ekor kumbang la yer.InsyAllah,betul didikan kita...aeish akan menjadi muslimah sejati.

Tina Othman said...

wah kemain rancak lg dia main bola

miloais said...

kecik lagi tu..
biar lah sheols lasak...
nanti sheols tau sendiri...

lieyalatif said...

betul tu...bile abang2 ramai, mesti minat gak ape yg abg2 buat...takpe, nanti leh beli kan baby doll ke barbie ke eheeheheheh

mamyharraz said...

mesti kesayangan abang-abang nih :)

takpe masih kecik..nnt dah besar mesti dia lebih gurly ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

seronok dia main dengan abang2.. ^^

Qhaifa Nur said...

Zana Adieyza -

bila ikat rambut ayu cikit, pink kaler bagus juga..tq

azatiesayang -

salam
tulah 4 kumbang..didikan kita penting

Tina othman -

nak menang saja he..he..

Qhaifa Nur said...

miloais -

setuju, kecik lagi
sesekali kena kasi lasak cikit..

lieyalatif -

main anak patung setiasa digalakkan..

mamyharraz -

terlebih manja pulak..

Qhaifa Nur said...

LiLy @ MumMyQistInA -

beza sangat bila anak ni hantar taska, tak takut atau malu dan mudah berkawan...

Cho Zila said...

anak akak yang kecik memang cam boy nak main yang boyjer...

ikatankasihku said...

hehehe, mcm boboi lah dia...budak2 biasalah, kecik2 je mcm tu, dah besar esok, pandailah dia nak melawa semua..hehehe

makdara TERdiva said...

samalah anak kita pun sorang pompuan dikelilingi abg dan adik lelaki..lasak semacam..

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka tgk budak main... terhibur hati

qemaishak said...

kecik2 camtu la kan dah semua kawan hero..dah besar nanti baru terserlah kewanitaan tu..bagus gak tahan lasak:)

syariza09 said...

abg2 jd sifu..x per, mama dia pon leh jd sifu main masak2

syariza09 said...
This comment has been removed by the author.
syariza09 said...
This comment has been removed by the author.
CT NoArIzAh ArIs said...

Tak pe dia kecik lagi setakat main bola je sok sok dh besar sikit mesti pandai melawa mcm mak dia jugak..:)

eB ezrin said...

bgs g2. tough :)

ainnoraini said...

dah semuanya boy main bola..dia pun teringin jugak..

Amy Syaquena said...

bila lihat gambar nie teringat masa kecik2 dulu amy cam nie la..kecik x pe nanti dah besar lain hehe...


p/s: jom sertai contest sinar raudah

Tentang Kita said...

main bola lg tu...nnt boleh wakilkan malaysia dlm pasukan bola sepak wanita

norhidana said...

seronoknyer dia... yelah kak dh kalu di kelilingi ngn hero2 camne tak dia ngikut...

sesekali dia main ngn abah2 takpe kot

Qhaifa Nur said...

Cho Zila -

betullah seperti dikata orang, jika semua boy yang adik perangai lasak cikit...

ikatankasihku -

setuju, dah besar pandai2lah dia melawa...

makdara TERdiva -

gegurl sorang juga...samalah kita

FAIZ FARISH -

betul tu faiz..

Qhaifa Nur said...

qemaishak -

yang penting didikan dari kita jua..

syariza09 -

buah hati mama ni he..he

CT NoArizaH Aris -

tq, sejuk dengar kata gitu he..he

eB ezrin -

mekasih..

Qhaifa Nur said...

ainnoraini -

dah sifunya ajar main bola....anak patung main juga...

Amy Syaquena -

masa kecik gini jugak, dah besar makin ayu pulak...

contest, tq atas pelawaan..

Tentang Kita -

he..he..tak nak

norhidana -

ramai yang cakap gitu....

Dalila Hamid said...

budak2 dpt geng ramai2 suka le...berambah meriah rumah.. tak pa.. main bola tpi leh control ayu jgak nnti.. :)

munna said...

sama mcm anak munna sebab dikelilingi oleh sepupu yg semuanya lelaki dia pun suka main permainan budak lelaki

ct rahani said...

suke je dia ader hero2 yg melayan main bola..

Anamarza said...

Seronok tgk anak2 main ya, tapi yg tak tahan bila dah start bergaduh, riuh satu rumah

Huda said...

budak2 kalau dah campur lelaki perempuan dah tak kisah..Anak saya girl pun bila dah main ngan abang dia, dah tak cam girl..hehe

Mama Gee said...

dah terjangkit demam bola ni hehee