TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, November 30, 2011

BBQ KAMI DI LAND KUANG SELANGOR....



Assalammuaikum semua

Lama rasanya tak pot pet kat sini, rindu sangat pada semua minta semuanya sihat dan ceria 

Hari ini nak n3 BBQ kami di Kuang Selangor baru - baru ni. Senang nak cari tempat ni dari rumah hanya 30 minit itupun kalau tak jem

Murah sangat makam steemboot kat sini dewasa 20 hinggit, 10 hinggit bagi kanak - kanak ( 5 tahun ke bawah free), makanlah sampai kenyang, tempatnya pula luas dan selesa

Biasalah bila datang ke tempat sebegini rambang bijik mata dibuatnya, semua nak ambil, semua nak makan, kekenyangan pulak nak bangun pun malas apatah lagi nak jalan he..he..



















17 comments:

munna said...

untunglah makan kat sana.... kat sini pun ada bbg mcm tu..tgh promosi rm15 sekepala

syariza09 said...

murah la tu coz ada grill skali...puas kan dpt mkn byk2

nanonano said...

murahnyeeeeeeeeeee...
nanti nkg la :)

KhaiRin said...

murah nyer
kasi alamat bleh kak?

Tihara said...

pomot2..hehe..best ni kalo dpt g makan kt sini


**best nye dh ada pop up comments.. :)

che mid said...

bestnya.. che mid tak pernah pergi la tempat bbq macam tu..

Kakzakie said...

Baguslah kalau ada tempat kakak macam ini kakak pun tak nak lepas peluang. Tak payahlah kita ber bbq kan bayar murah makan puas:)

Qhaifa Nur said...

munna -

15 hinggit lagi murah...

syariza09 -

memang puaslah makan...

nanonano -

murah juga...boleh datang sini lagi

Qhaifa Nur said...

KhaiRin -

setuju, murah..
kat batu 16, kuang...nampak balai polis traffic light masuk kanan tak jauh dari situ...

Tihara -

tempat lain mahal kot, sini harga ok..

che mid -

sesekali tukar selera..

Qhaifa Nur said...

Kakzakie -

betul tu tak payah bbq, bbq je kat sini...makan sampai kenyang

mamyharraz said...

menariknya..

harus terjah nih ;)
harga pun berpatutan.

norhidana said...

bestnyer kak... mkn ramai2 msti seronok... bnyak pilihan gk tu harga pun berpatutan

ct rahani said...

memang murah kak.. berbaloi2 la makan ramai2..

Mila Ahmad said...

sedapnya nak makan juga, kat platinum walk 2 ada kan?

AYuNG said...

area mana tuh?
ada address x? :)

LYAfrina said...

bestyerrrrrrr....
steamboat pon ada.... msti ejoy j kan

ainnoraini said...

Wahhh bestnye tempat ni...
Harga pun ok...