TEMAN ALAM MAYA KU......

Friday, December 16, 2011

BESTNYA BELI SUSU DAPAT BEG...



Salam semua


Semalam pergi beli susu Dutch Lady untuk afnan dan aeish di Manjaku Sri Gombak. Kebetulan semalam juga mereka buat promosi hingga awal tahun so banyaklah barangan baby yang murah - murah.

Tengoklah apa hadiah yang saya dapat dari Dutch Lady 

>
>
>
>
>
>
>





Cantik dan comel begnya...

35 comments:

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

beli susu du2 bungkus dpt beg tu ke..??? nak gi terjah gak lah..tomel beg tu..

lieyalatif said...

e'eh...cantik dan comel laa beg tu.....ni nak gi terjah gak ni..seb baik laa mia mija lieya tu leh bedal susu ape2 pun haahahaha...suke suki jek mak die nak beli susu ape bulan tu hahahhhaa

SYANI said...

Untungnya dapat beg free yang cute tu. Baru je lepas beli susu Adib 4 peket.. takde free gift pun..huhuhuhu

::FAIZ FARISH:: said...

nice

MamaEma said...

nak pergi carilah....anak ema pun minum susu ni

Sue-Rya AQ said...

promo dpt beg tu smpi bila ye kak?tp my baby x minum fm..dia fully bm..xpe la, try beli utk kakak..mane tau dia nk minum susu lg..hehehe..beg tu bole kakak pakai g school..

Huda said...

bestnya dapat beg..

e!ya said...

promosi nie hanya ada dekat manjaku jer ker?

intan morsalin said...

wah...sonok ni..beli susu dpt beg..kena gi terjah manjaku kat bdr bru bangi ni...
tp arga susu tu brape ek?

ct rahani said...

cantik begnya.. untungkan.. susu anak2 sy rasanya lum penah dpt gift.. tp leh redeem susu.. kalau dpt gift lg beshkan..

norhidana said...

jeles2.... dana beli susu aiyan takde dpt apa pun.. dpt tin je ada lah kak, dhla takde tin beso ada tin kecik2 je... huuhuhu

~izan~ said...

wah,berbaloi2. dpt beg,besar plak tu.. mmg best la kalau selalu cmni,bley guna...

» NAJA « said...

kenapa la Lactogen takde free free ni kan...Dutch Lady mmg selalu bagi freegift

miloais milo said...

memang comel beg tu!
my son tak minum ducth lady - if not iols dah gi beli dah....

iduraz said...

wah dpt beg..kita pon salu beli susu kat sana..nak gakk

Tihara said...

comey, tak yah beli dah beg sekolah heheh :)

Nurul said...

Comey lah beg tu... anak2 nurul x minum susu ni plak...

Mrs. Lady's Stylo Closet said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS/FASHIONS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

Mimy Hamid said...

yerla beg ni comelllll...cantik lak tu..

marinahunny said...

barang free mmg besh :) kan?

KhaiRin said...

jimat ongkos... x perlu bli beg skolah lg kn?

Qhaifa Nur said...

Belinda Adzmi Ibu IIhamny -

beli 2 bungkus dapat beg, memang comel..

lieyalatif -

senangnya mia..cepat terjah nanti habis stok hu3..

SYANI -

baru nak beli beg anak, jimat 1...
manjaku ni semalam dia buat promo, dah rezeki...

FAIZ FARISH -

nice..

Qhaifa Nur said...

MamaEma -

ramai yang suka beg ni yup..biasalah sapa cepat dia dapat..

Sue_Rya AQ -

tempat lain tak tahulah...
dimanjaku dari 15/12 - 01/01/12

Huda -

konon2 nak bagi aeish, tak jadi jadi abanglah..bole gi sekolah


e!ya -

sori semua tempat lain tak tahu pulak..

Qhaifa Nur said...

intan morsalin -

kat bangi ada bole terjah...
22.90 less 21.90

ct rahani -

memang cantik..
seronok dapat gift free..

norhidana -

tak pa tin susu bole simpan, berguna esok2..selalu jenis tin jarang ada gift..

izan -

beg serbaguna..

NAJA -

ducth lady ni kan fermes..mesti untungnya bos2 dia tu yg bagi free gift ni..

miloais -

memang comel

Qhaifa Nur said...

iduraz -

kebetulan sama tempat..

Tihara -

betul tu, dah jimat..

Nurul -

tak de rezeki kalau gitu..

Mrs.Lady's Stylo Closet -

tq..nanti bole singgah sanun tgk handbag pulak..

Mimy Hamid -

suka sangat..

Qhaifa Nur said...

marinahunny -

selalunya itulah yang kita nak..hu3

KhaiRin -

cikit je jimatnya..he..he

liemaopurut a.k.a ana said...

comel nya bag....;p

lia said...

wahhhh menarik nyer dpt adiah beg... lawooo lak tu beg nyer...

fieda said...

best la..beso jgk beg tu..

qemaishak said...

kat manjaku je ni kak dapat free gift..comel la pulak beg tu:)

Adylia Qarissa said...

comey beg tu :)

Dalila Hamid said...

untung dpt hadiah free... best

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

untung gak ya..sambil membeli susu anak dpt hadiah bag yg comel...

wan nurul hezrina said...

wahhh ini dah bagus..tu susu merah minum gak=)

aanie said...

wah, menarik ni..promosi smpi bila? nak g beli la...