TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, November 22, 2011

Imam Muda Amzar.....


Aduh..boleh kena sakit jantung dibuatnya bila tengok bola malam tadi, bila menang kuat bersorak, tak masuk gol terlalu emosi sungguh macam - macam ada, nasib baik pagi ni masih ada suara he..he..

Pagi ni nak citer pasai sorak juga tapi di tadika amzar sewaktu konvo baru - baru ni, ada pertandingan pakaian seragam, kalau uolls nak tahu memang kreatif ibu bapa pelajar yang anaknya masuk bertanding sanggup berhabis beli pakaian untuk menang

10 peserta diperlukan untuk pertandingan ini, senang cakap siapa tunjuk pakaian cepat boleh masuk, amzar bernasib baik dapat sertai

Saya nak jadikan amzar imam muda gitu sebab ada jubah pemberian mak saya sewaktu pergi umrah baru ni, tak nak membazir, puas juga nak memujuk amzar ni seboleh bolehnya nak baju bomba...amzar dapat no. 9, alhamdulillah dapat hadiah juga...tahun depan jika ada rezki disini lagi baru plan nak pakai apa ok..













26 comments:

lia said...

bola mlm td mmg best ;p

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Ingatnya 1 negara akan bercuti hari ni sebab menang bola malam tadi..rupanya tidak ya...memang stress...tunggu masuk gol.Apa pun iman muda kat bawah tu memang handsome la.

Tihara said...

Tak cuti ek..tahniah malaysia..bangga sangat..tahniah amzar, dapat hamper lagi :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

harap2 dah besar pon..jadi imam laa yerk.. insyaallah..

qemaishak said...

Alhamdulillah sejuk tengok anak2 pakai jubah camni:)

eB ezrin said...

wah menantu pilihan :)

aanie said...

wah, imam muda cilik...hehe..

norhidana said...

hheheheh comelnyer dia,nsb la ikut ckp mamanyer pakai jubah,dpt hadiah heheheh

wahida said...

comelnya...tahun depan pakai baju bomba lak ye amzar...

wahida said...

salam akak, akak tak nak buat komen jenis pop up ke? pas tu boleh tak buang word verification tu....huhu...

sori kak, harap akak tak kecik hati...

Qhaifa Nur said...

lia -

memang best...

Puan Ros @Sinaranmenu.blogspot -

entah ada cuti tau tidak, kita tungguuu...

Qhaifa Nur said...

Tihara -

tak cuti ek...yg best dlm hamper selit sekali vitamin...

C.M.A @ CikMoonAdnan -

tak dapat jadi imam pun tak pe, dapat jadi anak yg soleh..alhamdulillah he..he

Qhaifa Nur said...

qemaishak -

betul tu sejuk mata memandang...

eB ezrin -

amin3...

Qhaifa Nur said...

aanie -

gara - gara tengok imam muda kat astro la ni..

norhidana -

mamanya dah tau awal2 menang kalah tetap dapat hadiah..he..he..

Qhaifa Nur said...

wahida -

tq wahida, akak lagi suka....

intan morsalin said...

sronok kan tgk anak2 kecil wat persembahan...ari isnin b4 cuti sekolah ritu taska yaya ade wat majlis mini konvokesyen...mcm2 aksi anak2 kecil ni wat persembahan utk ibu n bapa...ehe

aTy _faRed~ said...

semoge Amzar jadi imam muda jugak satu hari nanti..insyaallah..:) jadi anak yang soleh..

KhaiRin said...

kalu btol msk IM sure sy vote ni!

Qhaifa Nur said...

intan morsalin -

terhibur sangat dengan persembahan mereka...

aTy_faRed -

insyaallah...

Qhaifa Nur said...

KhaiRin -

tq...suka ayat tu he..he..

munna said...

COMEL IMAM MUDA TU....

::NureeN:: said...

slm, sori yerr lama x singgah, bz sgt lately nih.. comel la iman muda amzar ni ;)

Yana Shaiful said...

Alo lo lo..tomeinya imam muda Amzar ni..suka tgk bdk2 pkai mcm ni.. comel :D

Mila Ahmad said...

ciri-ciri tu dah ada hehe...

wan nurul hezrina said...

wah amzar jadi imam muda=)yang hampertu menang aper ek?num9 ek.oklah dpt gak hamper.hikhik

ct rahani said...

memang emosikan kak tgk bola mlm tuh.. berdebar2 segala organ2 badan.. ekekeke..

alahai comelnya imam muda tuh..