TEMAN ALAM MAYA KU......

Thursday, November 24, 2011

Design Carl Ojerstam, Apa Tu Jom Kita Tengok......





Inilah dia Design Carl Ojerstam by IKEA

Cepat dan mudah untuk potong buah epal, senangkan...

>
>
>


>
>
>


>
>
>


>
>
>


>
>
>


>
>
>


33 comments:

Maya Mayana said...

emm best tk la merbahayakan anak2 kan...

psstt ada satu balance FM tu tp kena jawab teka-teki dulu..cubalah jawabb :)

norhidana said...

wahaaa bgsnyer...mudah pantas juga cermat,jimat masa heheheh

::FAIZ FARISH:: said...

nice

Mrs Nageb said...

Senangnya.... :)

wahida said...

perghhh...cayalah....

canggih...nak beli gak la...

Mimy Hamid said...

eh menarik la....nak pi cari la kat ikea...dah tak susah nk potong...baper RM??

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

nak beli gak! bleh bgtau kt bahagian mana? sy mmg jaranggggg sgt pegi ikea ni...huhuhu

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

sekelip mata dah boleh hidang.. hehe..

Yan said...

eemmm..nampak gayanya nak g ke IKEA ni..fah gatal je kaki ni. dah lama tu tak ngabis kan duit..hee

maszmadi said...

salam kenal, thanx follow,

erm... nice equipment..... let try cari nieh..

Yana Shaiful said...

menarik..nk cari jgk lah..senang keje hehee

lieyalatif said...

skrang mmg canggih....semua bende lehjadi mudah kan.....tinggal beli tak beli jek heheeheh

sebut pasak ikea, tetiba rindukan karipapnye...sedappppnye lahaiiii!

eB ezrin said...

i lioke . sng kej. maner haku punyer eh? alahai

intanfirdaus247 said...

wah...wah wah..kagum! huhuh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Memudahkn kerja surirumahtangga nih :D

che mid said...

Itu kalau dapat kat deeja.. kejap je jadi arwah.. he he

Nurul said...

ader tgk aritu kat IKEA, tapi x beli plak.. mudah keje kan.. :)

Acik Erna said...

Qhaifa..nak kena cari satu ni..suka tengok..tapi kalau bukan di ikea pun ada jual kan.

MamaEma said...

kat rumah jarang potong..sekali ngap jer..hehe

KhaiRin said...

nk cari alat utk durian lak..ada ke kt IKEA? hehehee

nuwairani ismail said...

canggihnya! suke2!

Kakzakie said...

Mudah, cantik, sekata... tempat kakak tak ada ikea kalau ada mesti kakak cari juga

Qhaifa Nur said...

Maya Mayana -

tak bahaya betul tapi kena tenaga kuat untuk tekan he..he..

norhidana -

suka sangat hasil potongan sama semua..cepat2

FAIZ FARISH -

betul tu..

Qhaifa Nur said...

Mrs Nageb -

setuju sangat..

wahida -

barang IKEA apa yg tak canggih, bawa duit je...

Mimy Hamid -

cari cepat sebelum habis stok, ala murah je..

Qhaifa Nur said...

Suhana -

kena belek satu persatu sudut baru jumpa..

MaDiHaA a.k.a Ratna -

magic, magic...

Yan -

tak dinafikan barang IKEA ni murah, borong sakan bila nak bayar mak ooii...

Qhaifa Nur said...

maszmadi -

tq singgah...
ramai suka nampak..

Yana Shaiful -

patent dia cantik kan..kan

lieyalatif -

nak cari juga karipapnya..

Qhaifa Nur said...

eB ezrin -

like yup, hang punya kat IKEA..cepat collect hu3...

intanfirdaus247 -

sangat kagum juga...

Much Melo said...

wow! sangat memudahkan!!

Tihara said...

mudah keje camni :)

liemaopurut a.k.a ana said...

wah.....mudah n jimat masa...nak carik jugak la...hikhikhik

CT NoArIzAh ArIs said...

Senang je tak payah guna pisau tapi kalau saya kulit tu tetap gak nak di kupas baru sedap nak menelannya.

Queen said...

nnti kalau anak dah berduyun maybe akan difikirkan utk beli ni...cepat dan mudah....heheh

tapi skarang pakai pisau jela dulu...dah la sebulan sekali baru nak makan epal ke hape..haha.. =p

NOOR FATIN said...

pehh punyala senang!! xpayah susah2 nak potong satu2 dah. kehkeh