TEMAN ALAM MAYA KU......

Monday, October 24, 2011

Terima Kasih Nenek Belanja MD.......


selamat pagi semua....minta - minta semua cihat dan ceria hari ini

ucapan sebegini seringkali diucapkan oleh anak - anak sebagai tanda terima kasih.....

terima kasih nenek sebab belanja kami semua makan MD, terima kasih papa sebab masak yang sedap - sedap untuk kami dan terima kasih mama sebab bawa kami semua jalan - jalan....

eeeeee.. sejuk rasanya perut mama dengar ayat - ayat sebegini, alhamdulillah...











21 comments:

Teratak Hami said...

MCD ... sedapnya. Anak2 ajak pergi MCD jugak sabtu lepas. Tak boleh ........ baru minggu lepas gi sana.

missbby said...

wah nenek belanja makan Md ke? Seronoknya..hehe, saya pun selalu nasihatkan anak2 jangan lupa ucap terima kasih bila dapat sesuatu..

Puan Ros @ Sinaranmenu.blogspot said...

Gembiranya hati cucu2 yang ada nenek.Siap blanja McD lagi.

ct rahani said...

gembira je diorg ye dpt makan mcD.. lg2 kalau nenek yg belanja.. hiks..

wan nurul hezrina said...

amboiii mkn beshjer kalu org belnjer..hehe nk cket..semuanya hepi2 jer

aNaYaNa said...

alahai meriahnya kak makan ramai2..anak2 pun seronok la yer..:)

hazila said...

Semalam plan nak makan Quater Pounder tapi end up makan Thai food pulak.

Mama Gee said...

terbaekklah nenek!

♥z@z@♥ said...

nenek cool...=)

Kakzakie said...

Nenek kalau kerana cucu tak mengira, kalau mama/papa jenjalan oklah tak ada masalah. Tapi yg seronok mestilah anak/cucu:)

MamaYatie said...

bestnya nenek belanjer...untungnya ada nenek...heee

qemaishak said...

Alhamdulillah, kita biasakan anak pun akan ikut..

Qhaifa Nur said...

Teratak Hami - MCD sedap..selalu gi rupanya

missbby - jgn berjanji dgn budak2 ni, mereka
tuntut so nenek belanja...dr kecil dah
ajar ucapkan terima kasih

Puan Ros & Sinaranmenu.blogspot - memang pun

Qhaifa Nur said...

ct rahani - nenek baik hati sayang cucu

wan nurul hezrina - hepi2..

aNaYaNa - semua anak order happy meal nak hadiah,
sukalah tu..

Qhaifa Nur said...

hazila - Thai food sedap juga dah lama tak makan..

Mama Gee - tq kat nenek

z@z@ - nenek sayang cucu..he..he..

Qhaifa Nur said...

Kakzakie - betul tu

MamaYatie - kena sayang nenek selalu..

qemaishak - setuju sangat

::FAIZ FARISH:: said...

aku suke gmbr last

azieazah said...

Balik nanti kena urut kaki nenek tauuu...!

nuwairani ismail said...

kalau ada orang nak belanja, memang tak tolak dah.bestnye nenek pandai makan Mc D. nenek kite ni Mc D pon tak kenal mcm mana rupe. kikiki...

MaMa AiNi said...

dulu mama selalu makan MCD..sbb dah selalu..skrg ni jadi jemu..he2x..skrg mama layan KFC pulak..kalau dah jemu..tak tahu mama nak layan makanan apa pulak..he2x..

gee ryder said...

seronok makan ramai2 camni