TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, October 25, 2011

Fuji Xerox C3371 Lagi Tu......

suka dan hepi rasanya hati kami semua bila bos gantikan mesin photostat yang baru - FUJI XEROX C3371

mengikut kata si penjual Fuji nilah, mesin ni yang paling canggih dan terkini...ye ke????? mesin ni boleh photostat, scan to pc, printer to pc dan fax lagi....





nampaknya bertambah senanglah kerja kami semua cuma tekan saja..he..he..

21 comments:

mamasuri said...

eh kat ofis saya pun baru dpt fuji xerox ni...mmg banyak function...tp xerox ni cepat lekat paper...so kena jaga2 skit..hehehe...i lagi suka yg ricoh...heheh

::FAIZ FARISH:: said...

kitorang pakai Xerox gak. tp model yg lame skit dr ni.


yg ni mmg latest

munna said...

senang hati nak bekerja bila dpt yg baru kan

h4ni3 said...

tgk rupa pun memang nampak canggih tu
syok la main tekan2 pasni
hehe

MamaEma said...

betul..kat opis ema dah ada...boleh fotocopy kaler pun

miloais said...

makin maju teknologi
makin canggih peralatan yg digunakan
dan makin bertambah kerja juga
hik hik hik

NM02 said...

eh, awak tak tau ke kertas tu bleh jalan sendiri ke tuan yg gunakannya?






upsssss... jgn mare... gurau jek

hehehe

ainnoraini said...

same mcm kat opis saye punya laa..
mmg canggih...

Tihara said...

best nya..senang keje kan

Qhaifa Nur said...

mamasuri - ada juga..betul tu byk function lepas ni kena hati2 lah takut sangkut paper..

FAIZ FARISH - so ini the latest lah..

munna - buat masa ni senang sikit..

Qhaifa Nur said...

h4ni3 - canggih dan cepat..he..he..

MamaEma - yes boleh copy kaler lagi..

miloais - sekarang pun dah bertambah kerja bos beri..

Qhaifa Nur said...

NM02 - paper jalan sendiri dunia dah maju gitu..he..he..

ainnoraini - ada juga..senang kan..kan

Tihara - baru senang sikit dan lama tak tau lagi..

abah khalisha said...

Canggih ni

wahida said...

mmg latest ni...

hakak CNN said...

wahh bestlah ader bos yang konsen cenggitu..takderlah asyik nak jimat jerk sampai pekerja semua merana...

ct rahani said...

kt opis sy x der printer kaler2.. black n white saja.. canon yg beso gedabak tuh.. sng citer mesin fotostat yg cam kt kedai gambo.. huhu..

Qhaifa Nur said...

abah khalisha - rasanya begitu...tapi belum habis study lagi...

wahida - senang cikit tp kalau tonernya takut...

hakak CNN - bos memang nak senangkan staff, jangan tak bayar gaji udah..he..he..

Qhaifa Nur said...

ct rahani - mungkin yg lama elok lagi kot sbb tu bos tak tukar lagi..kena bodek sikit ni..he..he..

Wanie said...

kalau la mesin ni ade kat umah..sennag hidup..hehe

Kamariah Awang said...

Salam kembali...Barulah lebih bersemangat untuk bekerja, kan Qhaifa! Hmm..! Ma pun akan follow... Qhaifa jangan lupa follow jugak...

MulutPayau said...

senang kerjakan .....dah ada yg canggih...