TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, October 5, 2011

Sebulan Cari Baru Jumpa




tergamam seketika siap mengucap lagi...akhirnya jumpa juga

dah 1 bulan saya mencari buku telefon untuk kegunaan di opis, macam - macam nombor tersimpan di dalamnya

selongkar atas bawah, kiri kanan tetap tak jumpa juga

entah macamana semasa saya nak letak barang, saya alihkan satu kotak yang ada di bawah meja dengan tidak disangka- sangka saya ternampak kembali buku telefon saya yang dah lama hilang tu

ya allah kat sini kau rupanya, jenguh mencari sampai dah putus harap..he..he..

betullah seperti dikata kalau dah rezeki nak jumpa ...yang hilang pasti jumpa balik

lepas ni simpan baik - baik

30 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

kalau dah takdir akan jumpa, sure akan jumpa balik

hehehe

Amy Syaquena said...

kalau ada rezeki pasti ada tapi kalau dah tersurat itu bukan rezeki kita , cari cam mane pun x akan jumpa kan kak...

NURUL JAMIAN said...

hi salam kenal thanks drop komen kat blog saya tak seberapa tu

Qhaifa Nur said...

FAIZ FARISH

memang betul..

Qhaifa Nur said...

Amy Syaquena

kalau ada rezki tak ke mana..

Qhaifa Nur said...

NURUL JAMIAN

salam kenal jua dr akak...

sisdee said...

saya selalu camtu...kdg2 smpai terlupa pernah cari tiba2 jek jumpa..

salam kenal :)

Salwa said...

rasa bertuah bila terjumpa barang yang punye la dah lame hilang kan. Saya hilang pendrive dah lame tetibe boleh plak jumpe dalam poket kot yang dah lame tak pakai. Cane ntah boleh tak tercari dalam tu. Siap beli pendrive baru.hehe.

munna said...

selalu jadi macam tu...bila kita tercari2 tak jumpa...bila dah tak kisah tiba2 muncul je

miloais said...

simpan dalam laci beb...

my add book listing vendor pun
sokmo gak ilang
bila carik - konpem jumpa kat meja boss iols...
suka banget pinjam add book iols!

Nurul said...

nurul pun ader jgk jadik camni...beria mencarik x jumpa2, alih2 esok lusa x carik, terjumpa plak... :)

lia said...

kat opis ni, bos suka ilang brg sampaikan kami kena buat standby folder utk dia ;p

Qhaifa Nur said...

sis dee

mmg pun cari bagai nak rak...hampeh betul..

Qhaifa Nur said...

Salwa

kadang2 kita sendiri lupa..syukurlah jumpa balik

Qhaifa Nur said...

munna

betul lah..

Qhaifa Nur said...

miloais

tq atas peringatan...
nak tuduh sapa ambil tak boleh, kita tak nampak..

Qhaifa Nur said...

Nurul

semua orang pernah alami perkara yg sama..lepas ni hati2 lah yek semua..

Qhaifa Nur said...

lia

nak mare bos pun tak boleh kenalah ikut cakap dia..bos..bos

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

kadang2 benda yang cari susah nak jumpa
cer tak cari, ha ader kat depan mata hehe

ikatankasihku said...

selalu time nak cari mmg tak kan jumpa..hehe

♥z@z@♥ said...

salam kenal..jodoh kuat...=)

Qhaifa Nur said...

tinie

mungkin ada hikmah kot..

Qhaifa Nur said...

ikatankasihku

tension kan..

Qhaifa Nur said...

z@z@

salam kenal juga..
mudah-mudahan begitu hendaknya..

ct rahani said...

betul la kak.. sy pun sama.. kdg2 cari sgt mmg x jpe.. tiba ketika yg x disangka leh jupe plak.. :)

h4ni3 said...

pasni kena letak sensor kat buku tu
hehehe

salam kenal :)

syariza09 said...

slalunya brg yg kita cari tu la, yg x jumpa. dh x cari, baru la dpt jumpa semula

Qhaifa Nur said...

ct rahani

slalu depan mata kita je tp tak nampak..

Qhaifa Nur said...

h4ni3

aduh kena kuar duit pulak..nak beli sensor

salam kenal juga..

Qhaifa Nur said...

syariza09

ada rezeki gitu..