TEMAN ALAM MAYA KU......

Tuesday, October 4, 2011

Magnum Chocolate Truffle...

sepatutnya petang semalam nak beli susu afnan dan aeish

tapi kehabisan stok pula, dapat beli pampers je

tiba - tiba hubby buat suprise pulak, ingatkan dia cari apa rupanya ?????


>
>
>
>
>




eeeee....saya pun dah makan MAGNUM CHOCOLATE TRUFFLE

sedappppnya..........

40 comments:

ct rahani said...

sy lum penah makan lg.. wat masa ni belum betul2 teringin.. nanti kalau nk makan sgt2 harus kena cari gak ni kak.. :)

mummy_ayu said...

omg...ini la yg dicari2..tapi lum dpt lagi..
cedap tu..

hyazz said...

memang besss

dhiera said...

tak pernah rasa lagi.
join la contest aiskrim ni sekali!

salam perkenalan

MaMa AiNi said...

salam qhaifa..mama penggemar aiskrim..tapi belum try yg ini..he2x..

Qhaifa Nur said...

ct rahani

belum teringin lagi ke..sedap betul he..he..

Qhaifa Nur said...

mummy _ayu

terasa coklat apa tu namanya arabia ke..kalau tak silap gitu lah..

Qhaifa Nur said...

hyazz

betul tu besss...

Qhaifa Nur said...

dhiera

ada contest ke..boleh gak try..

salam perkenalan juga..

Qhaifa Nur said...

MaMA AiNi

salam juga..ramai yang belum rasa nampaknya..

::FAIZ FARISH:: said...

nak sket. hehe

MamaEma said...

nanti nak beli jugaklah

ibuhebat said...

selalu nampak iklan magnum ni kat tv.. tapi tak terbeli lagi.. huhu..

thanks for following http://hebatkan.blogspot.com =)

qemaishak said...

tengok iklan rasa nak beli cuba tapi tak terbeli-beli lagi aiskrim ni..

terima kasih singgah blog qema

Qhaifa Nur said...

FAIZ FARISH

tak boleh,kena beli lo...

Qhaifa Nur said...

MamaEma

murah je 3.60..

Qhaifa Nur said...

ibuhebat

ini semua iklan kat tv punye pasal..he..he..

Qhaifa Nur said...

qemaishak

tergoda lah ni..

tq singgah cini juga..

syariza09 said...

ramai ckp sedap, sy lom rasa2 lagi

liemaopurut said...

waaaaaa...nak jugak!!
tiap kali iklan kat tb...menjejeh rasa air liur hehehhe...kene cari ni....wajibbbbbbb cari ni ;p

Tihara said...

wahh my fav ni..nk kena g carikk skrg gak :)

miloais said...

blom dapat makan lagi aiskrim ni..
tho dah banyak hari gak mengidam nak makan!
ekekekeke

Qhaifa Nur said...

syariza09

memang sedap..

Qhaifa Nur said...

liemaopurut

dashyat botoi tb ni..saja je suruh kita beli..

aanie said...

perghh, mkn time panas2 ni memang sedap ....

Qhaifa Nur said...

Tihara

bestlah kengkawan semua, cepat beri respon..

Qhaifa Nur said...

miloais

siap mengidam lagi..

Amy Syaquena said...

sedapnya tapi sayang saya x boleh makan huhu..

makdara TERdiva said...

memang sedap..tp manis..i prefer conetto :D

E-na Lovely Kitchen said...

nak...nakkkk!

halila Ibrahim said...

pernah makan .. tp harganya .. huhu .. baik beli yg dalam bekas makan 1 famili ... hehe .. save ...

Kunjungan balas.. salam kenalan .. :)

Wani said...

wahhh sedap ke akak .saya belum makan lagi ni nanti nak kena beli .... tapi abah dulu yang mengidam nak makan hihihi...

Qhaifa Nur said...

Amy Syaquena

kenapa pulak tak boleh makan...

Qhaifa Nur said...

makdara TERdiva

conetto pun saya suka juga..tp nak rasa punye hal belilah..

Qhaifa Nur said...

E-na Lovely Kitchen

jom gi kedai...

Qhaifa Nur said...

halila Ibrahim

yang sedap semestinya memang mahal..
betul juga nak save beli yg dlm bekas..

Qhaifa Nur said...

Wani

kenalah belikan utk abahnya dulu..

ieda said...

aduhhh tergoda jugak nie :)

ikatankasihku said...

kdg2 benda2 yg kecik mcm ni lah yg buat kita terharu n rasa di hargai ek....

LYAfrina said...

kebetulan..smlm bru je beli magnum ni utk asya.. lya ada rasa gak..lapisan coklat tu rsa cam "chocolate cooking"..