TEMAN ALAM MAYA KU......

Wednesday, October 12, 2011

Aktiviti Kami Buat Apam Palkadot

Mak su, mak su.....boleh along dan angah tolong buat sekali tak...

buat apa yek...

>
>
>
>
>
>
>



( ini hasilnya )

Ini aktiviti saya, adik dan anak - anak hujung minggu baru - baru ini

Memang best rupanya malah sangat teruja bila kami dapat reka sendiri apam palkadot sendiri

Masa inilah kreativiti kami terserlah macam - macam patent dan corak ada

Bila dah masak memang ia gebu dan lembut, patutlah ramai yang telah mencubanya

Anak - anak tengah syok mereka cipta saya sempat lagi snap beberapa  gambar

Tengoklah tu.....

















22 comments:

Tihara said...

rajin nye anak beranak..comel2 lak tu :)

ainnoraini said...

gebuzz jer..mesti sedap tu...
seronokkan bile buat sendiri anak2 pun boleh same tolong...

tak pernah try lagi ni...

munna said...

cantik2 semuanya..kreatif anak2 akak...

mummy_ayu said...

seronoknya..buat ramai2....
memang tomei2...

MamaEma said...

baiknya mereka..tolong ibunya

anie said...

da lama nak try buat..tapi xtry2 buat lagi..resipi bukan main byk print nie..tapi tengok anak2 sis buat macam da tercabar pulak..hihihi

nanonano said...

tringin nk buat comey2 gni
tp hr tu buat skali apam bantat n berlubang2
trus give up :(

Maya Mayana said...

wow wee comel dan memikat hati..lagi2 buat dgn anak2..best2

Qhaifa Nur said...

Tihara

tq...anak2 memang suka kalau bab2 gitu..

Qhaifa Nur said...

ainnoraini

memang gebu, try la seronok..

Qhaifa Nur said...

mummy_ayu

seronok tau..

h4ni3 said...

wah wahh
yg kecik2 pun turun padang
cantik!

Qhaifa Nur said...

MamaEma

alhamdulillah..

Qhaifa Nur said...

anie

tgk bdk2 seronok buat tu yg sis join juga..tercabar juga

Qhaifa Nur said...

nanonano

jgn give up kita try lagi..

Qhaifa Nur said...

Maya Mayana

yg seronok tu mcm2 patent ada..

Nurul said...

Macam2 pattern ader... gebu n comey jer apam tu... :)

ikatankasihku said...

kak, geramnya sy tgk apam yg warna warni ni

Qhaifa Nur said...

h4ni3

si adik pun nak join sekali..

Qhaifa Nur said...

nurul

suka hati anak2 nak reka bentuk apa..dah siap cantik pula...

Qhaifa Nur said...

ikatankasihku

memang saya tengok apam palkadot ni berwarna warni, baru berselera nak makan..

liemaopurut said...

Qhaifa,
rajin la anak2 turut serta buat apam polkadot ni...sy pun x lepas lagi nak buat...tiap kali nak buat ade ajeee halangan nyee hiihhihi